Tatlım her torunun yeri ayrıdır, öyle 14. diye olduğunu sanmıyorum. Üzülme sen, sizin oraları bilmiyorum ama bizim oralarda öyle 3 ayı geçmeden pek şey etmezler🙂.Allah korusun bi şey olur diye yani. Belki karışıklığa gitmiştir. Bir de sizin kadar sevinmelerini bekleme. Kız üzülme sen biz onların yerine de tebrik ederiz seni...
canım benim sağol.ist.da oturuyoruz.kayınvaldem kayınbabam istiyorlardı olmasını.o yüzden strese giriyordum zaten.çok yaşlı 2si de.eşim en küçük çocukları.yani belki de görebilecekleri son torun.benim ailem burda değil.buraya gelin geldim.en azından bi sarılıp tebrik edebilirlerdi.
Canım son 7-8 sayfada dentnurse ile ben konuştum ona biraz bilgi verdim, 😛iha:
Beni soracak olursanbu ay mantar olmuştum ilaç yazdırmak için gittim, kullanabilmek için kaan verdim adet olmadan zaten dün de adetim geldi. Bu ay da ilaç kullanacağım diye ara vereceğiz sonrakine Allah kerim...
evet bacım okuyabildiğim kadarını okuyorum bayağı gelişmeler var sabırsızımaaşılama yapılmış.... ayşegülcüğümde inşallah bi sorun yaşamaz...
inşallah canım bizlerde tez zamanda kavuşuruz meleklerimize bende regl oldum ama en azından günümde oldum yani bakalım gelecek ay neler yaşayacağız
canım benim sağol.ist.da oturuyoruz.kayınvaldem kayınbabam istiyorlardı olmasını.o yüzden strese giriyordum zaten.çok yaşlı 2si de.eşim en küçük çocukları.yani belki de görebilecekleri son torun.benim ailem burda değil.buraya gelin geldim.en azından bi sarılıp tebrik edebilirlerdi.
canım benim bak kendin söylüyorsun yaşlılar diye yani denmek istediğim önceden bu tip mevzular onlar için biraz ayıp karşılanıyormuştur belki....onlar o şekilde yetişmiş öyle görmüşler belkide sene tebrik etmeye çekinmişlerdir canım ama çok çok çok sevindiklerine eminim
kızlar cıkmak zorund kaldım dr gittim iim bebek te iimiş büyük ihtimal kızz dedi.
kendi dr uma gitmedim ama cuma günü gidicem bu gittiğim dr da pek ilgilenmedi
kızlar cıkmak zorund kaldım dr gittim iim bebek te iimiş büyük ihtimal kızz dedi.
kendi dr uma gitmedim ama cuma günü gidicem bu gittiğim dr da pek ilgilenmedi