Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canım peki senin kese görülmüş müydü. Sanırım Meryeme de benzer değerler için kimyasal gebelik olabilir demişlerdi.

yok bitanem zaten karımdan baktı yok dedi gebelik
sonra dış gebelik olabilir dedi
iyice kafam karıştı kızlar ya ben napıcam bilmiyorum hiç

prefösör bile sorularıma cevap veremiyo ben kime sorucam bilemez oldum iyice

canm benim kıyamam inş hamişsindir

selam bitanem nasıl gidiyo hamişlik bakalım tazecik hamişim

müsade senin bitanem ne demek buyur ye rabbim inş sanada verir o güzel bebişden hepimize verir
aminnnn

ii gidiyor canım.alışıyorum yavaş yavaş.dün kayınvalidemlere gittik müjde vermek için.sabırsızlanıyordım.çok tepkisiz davrandılar.dönerken eşim de şaşkındı.neden doğru dürüst tebrik etmediler dedi.belki de 14. torun olduğu için çok torun gördükleri için dedi.o da üzülmüştü.üzmek istemedim eşimi ama beni ilk çocuğum.ben de tebrik bekliyordum en azından

bitanem benim ne güzel rabbim herkese nasip etsin öyle kaynanadan kız oku yazdımya bide sana yazmak isterdim ama acil çıkmam gerekiyo özle beni tamammı bitanem çok çok öpüyorum hepinizi

Ayşegülüm sakin ol canım benim. prof geçmişe yönelik olarak bu kararı nasıl verdi

Son düzenleme:

Tatlım her torunun yeri ayrıdır, öyle 14. diye olduğunu sanmıyorum. Üzülme sen, sizin oraları bilmiyorum ama bizim oralarda öyle 3 ayı geçmeden pek şey etmezler🙂.Allah korusun bi şey olur diye yani. Belki karışıklığa gitmiştir. Bir de sizin kadar sevinmelerini bekleme. Kız üzülme sen biz onların yerine de tebrik ederiz seni...

cozy bacım sen neler yapıyon bakeeeeem ben yokken neler oldu oku oku bitmicek sayfalaaaaaaa

Canım son 7-8 sayfada dentnurse ile ben konuştum ona biraz bilgi verdim, 😛iha:
Beni soracak olursanbu ay mantar olmuştum ilaç yazdırmak için gittim, kullanabilmek için kaan verdim adet olmadan zaten dün de adetim geldi. Bu ay da ilaç kullanacağım diye ara vereceğiz sonrakine Allah kerim...