ii gidiyor canım.alışıyorum yavaş yavaş.dün kayınvalidemlere gittik müjde vermek için.sabırsızlanıyordım.çok tepkisiz davrandılar.dönerken eşim de şaşkındı.neden doğru dürüst tebrik etmediler dedi.belki de 14. torun olduğu için çok torun gördükleri için dedi.o da üzülmüştü.üzmek istemedim eşimi ama beni ilk çocuğum.ben de tebrik bekliyordum en azından
yok bacım yorulmadım benim kayınvalide gibi kayınvalide dostlar başına zaten onlar gelince hiçmisafir ağırlıyormuşum gibime gelmiyor herşeyi beraber yapıyoruz annemden bi farkı yok benim için gittikten sonra arkalarından salya sümük ağladım ondan sonra size bakmaya geldim uuuuuuuuuuuuuuuyyyyyyyyyyyyyy çok özledim valla
kısssssssss neyin moreliymiş bu böyle anlat bakaaaaaam arada geçmiş sayfalara bakıyom ama bitecek gibi değilki anaaaaam🙂
bitanem benim ne güzel rabbim herkese nasip etsin öyle kaynanadan kız oku yazdımya bide sana yazmak isterdim ama acil çıkmam gerekiyo özle beni tamammı bitanem çok çok öpüyorum hepinizi
bitanem benim ne güzel rabbim herkese nasip etsin öyle kaynanadan kız oku yazdımya bide sana yazmak isterdim ama acil çıkmam gerekiyo özle beni tamammı bitanem çok çok öpüyorum hepinizi
canım benim yaa allah böyle kendini dr zannedenlerden uzak tutsun bizi çok şükür verdi bebişini nasl hipokrat yemini ediyo bunlar kıyamam sana
bitanem sordum tabi hatta regl niye ozaman 15 gün gecikti dedim niye değerim 13 çe çıkt dedim bide prefösör sorduğuma pişman etti cevap yok tabi oda bişi söyliyemiyo
bu kaçınc dedğiştirdiğim dr anlamıyorum ya iyi dr yok ya bana rast gelmiyo zaten güvenimde kalmadı rabbim yardımcımız olsun nediyim bitanem
ii gidiyor canım.alışıyorum yavaş yavaş.dün kayınvalidemlere gittik müjde vermek için.sabırsızlanıyordım.çok tepkisiz davrandılar.dönerken eşim de şaşkındı.neden doğru dürüst tebrik etmediler dedi.belki de 14. torun olduğu için çok torun gördükleri için dedi.o da üzülmüştü.üzmek istemedim eşimi ama beni ilk çocuğum.ben de tebrik bekliyordum en azından
Tatlım her torunun yeri ayrıdır, öyle 14. diye olduğunu sanmıyorum. Üzülme sen, sizin oraları bilmiyorum ama bizim oralarda öyle 3 ayı geçmeden pek şey etmezler🙂.Allah korusun bi şey olur diye yani. Belki karışıklığa gitmiştir. Bir de sizin kadar sevinmelerini bekleme. Kız üzülme sen biz onların yerine de tebrik ederiz seni...
Canım son 7-8 sayfada dentnurse ile ben konuştum ona biraz bilgi verdim, 😛iha:
Beni soracak olursanbu ay mantar olmuştum ilaç yazdırmak için gittim, kullanabilmek için kaan verdim adet olmadan zaten dün de adetim geldi. Bu ay da ilaç kullanacağım diye ara vereceğiz sonrakine Allah kerim...