Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

güzel arkadaşım hep gidiyorum ama yumurtlama döneminde gitmedim hiç şimdi kafama onu koydum salı günü gideyim diyorum benim yumurtlama dönemimi o takip etsin bakalım yumurtlamada sorun var sanırım birde bana duphaston diye bir ilac verdi

ya kızlar allahın gücüne gitmesin mevla görelim ne eyler ne eylerse güzel eyler ama bebek için cok üzülüyorum 6 yada 8 aydır korunmuyoruz bebek olmuyor dr gidiyorum sorun yok diyor

Vakti gelince olur inşallah. bakın canım beni göz önüne alın 1,5 senedir uğraşıyorum. Üstelik eşimde sorun var sizin daha rahat olmanız gerek sorun yoksa. İstatistiklere bakacak olursan % 90 ilk senenin sonunda gebelik sorun yoksa gebelik sağlanıyor. Allah ne zaman kısmet ederse o zamn olur inş.

evet yavrum bende öyle diyorum ama bagzen böyle kafamada takılıyor işte aslında üst komsum 40 yaşında dogurdu zor oldu ama oldu işte yaşımda var ondanda korkuyorum allahım kimseyi kucagı boş bırakma

Canım bence de en garantilisi dr un yumurtlama takibi yapması. Bu ilaç hem adet düzensizliği hem de düşük önlemek için kullanılıyormuş

Canım bence de en garantilisi dr un yumurtlama takibi yapması. Bu ilaç hem adet düzensizliği hem de düşük önlemek için kullanılıyormuş
ozaman yine bişey var demekki şüphelendiği bana verdi bunu ben bu dr değiştiricem yaa eşimin arkadaşı diye gidiyorum ama bırakıcam beni aydınlatıcak bir dr bulmam lazım

ozaman yine bişey var demekki şüphelendiği bana verdi bunu ben bu dr değiştiricem yaa eşimin arkadaşı diye gidiyorum ama bırakıcam beni aydınlatıcak bir dr bulmam lazım

Aman o konuyu hiç açma ya🙂Dr çok önemli güvenmek lazım dr a.Sen sormadın mı canım bu ilacı niye verdin sorun yoksa diye, Canım incir kürü soruyordun ya birde tarçın bal çörek otundan oluşan bir kür var ben kullanmadım ama bir daha ki ay kullanmayı düşünüyorum inş.