Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

normalde 28 günde bir oluyorsan sadece bu ay değişmişse yine 28 günde bir olursun ama son bir kaç aydır değişmişse bir kaç yöntem var. Isı takibi, akıntını takibi, ovulasyon testi olabilir
dr ovurlasyon testlerini yasakladı kullanıyordum test yaptıgımda yumurtlama görünüyor o ay dr gidiyorum bişey yok o dedi hormonlardaki yükselmeyi gösteriyor başka 1 hastalıktan dolayı hormonların yüksek olsada sen yumurtlama var sanıyorsun kullanmıycaksın yanıltır işte seni dedi bu ay bıraktım

Canım o zaman benim söylediğim yöntemlerde hormon yükselmelerine göre oluşuyor, riskli günlerde gün aşırı deneyebilirsin

aslnda en iisi doktor takibiyle karşılaştırmak tatlım.ii yapmşsn ozman doktor sebeini araştrssaydı ya madem test pozitif çıktığı halde yumurtlama olmamaış daha sonra gitseydin takibe tekrar.aslnda en güzeli herhangi bi rahatsızlk yoksa rahat bi şekilde beklemek.Rabbim hayrlsyla inş hepimize o güzel duyguyu nasip eylesin inş cnm

ya kızlar allahın gücüne gitmesin mevla görelim ne eyler ne eylerse güzel eyler ama bebek için cok üzülüyorum 6 yada 8 aydır korunmuyoruz bebek olmuyor dr gidiyorum sorun yok diyor

Amin canım.

ya kızlar allahın gücüne gitmesin mevla görelim ne eyler ne eylerse güzel eyler ama bebek için cok üzülüyorum 6 yada 8 aydır korunmuyoruz bebek olmuyor dr gidiyorum sorun yok diyor
cnm bizler inançlı insanlarız elhamdülillah tabiki üzülcez ama beklemekte bizim imtihanımız belkide.üstelik daha çokta geçememiş bak benm 10.ayım tatlm ama sabırla inanaçla bekliyorum meleğimi dua ile bekliyorum ve inşş nasip eeylicek Rabbim biliyorum güzelim hepimizede inşşş.biz duamız eksik etmeyelim yeter.birbirimizede edelim.tabikii bazen çok bunaldığmz günler olcak oluyodaaa ama inşş bi gün gelicek bunlarn hepsi biticek