ecce Hamiş Melek 4 Nisan 2010 #44.363 dentnurse' Alıntı: ecce nasılsın Genişletmek için tıkla ... iim cnm saol sen nasılsın kusura bkama görmedim.
dentnurse' Alıntı: ecce nasılsın Genişletmek için tıkla ... iim cnm saol sen nasılsın kusura bkama görmedim.
Mavişim Hamiş Melek 4 Nisan 2010 #44.365 tatlı cadım ecce incir kürü yapan varmı yada yaptıgında işe yarayan oldumu ben şimdi yapıyorum ama işe yararmı acaba cok meraktayım
tatlı cadım ecce incir kürü yapan varmı yada yaptıgında işe yarayan oldumu ben şimdi yapıyorum ama işe yararmı acaba cok meraktayım
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 4 Nisan 2010 #44.366 dentnurse' Alıntı: tatlı cadım ecce incir kürü yapan varmı yada yaptıgında işe yarayan oldumu ben şimdi yapıyorum ama işe yararmı acaba cok meraktayım Genişletmek için tıkla ... selam canım ben yapmadım bılmıyorumkı ıse yarar mı?ama ıncır faydalymıs onu bılıyorum bı dene bakalım....
dentnurse' Alıntı: tatlı cadım ecce incir kürü yapan varmı yada yaptıgında işe yarayan oldumu ben şimdi yapıyorum ama işe yararmı acaba cok meraktayım Genişletmek için tıkla ... selam canım ben yapmadım bılmıyorumkı ıse yarar mı?ama ıncır faydalymıs onu bılıyorum bı dene bakalım....
daffodil Yeni Üye Üye 4 Nisan 2010 #44.369 aslında geçen bende mrs.m ye sormuştum incir kürünü. bende denemek istiyorumm.
Mavişim Hamiş Melek 4 Nisan 2010 #44.370 daffodil' Alıntı: aslında geçen bende mrs.m ye sormuştum incir kürünü. bende denemek istiyorumm. Genişletmek için tıkla ... bakalım canım ben deniyorum şimdi inşallah faydası olur
daffodil' Alıntı: aslında geçen bende mrs.m ye sormuştum incir kürünü. bende denemek istiyorumm. Genişletmek için tıkla ... bakalım canım ben deniyorum şimdi inşallah faydası olur