ahhh bitanem çok geçmiş olsun ay ben bilirim ne çekmişdim o kaşintıdan deli ediyo insan
ama merak etme çabucak geçer en fazla on sürer
ben iğne olmuşdum çok geçmiş olsun gülüm çok stres yapmişsin üzme kendini iyi ol fıstığım
iyidir gülüm dr gittik düşük yıok hamile kalmamişsin dedi benimde kafam karışdı biraz
rahim filmi istedi eşimden sperm testi istedi yaptırmişdık aslında ama tekrar yaptırın dedi
sen çektirdinmi ysaa korkuyorum biraz rahim filminden bide kanda bakıcakmış yumurta ya
iyidir gülüm dr gittik düşük yıok hamile kalmamişsin dedi benimde kafam karışdı biraz
rahim filmi istedi eşimden sperm testi istedi yaptırmişdık aslında ama tekrar yaptırın dedi
sen çektirdinmi ysaa korkuyorum biraz rahim filminden bide kanda bakıcakmış yumurta ya
iyiyiz fıstık yazılarını okudum beni korkutuyosun bacım zaten depresyondan çıkmaya çalışıyorum iyiye bunalıma sokucan kız beni
neler çektiğini benimde çekmemi istemediğin için öyle söylüyosun biliyorum güzelim herşey içi,n saol
Niye bunalima giriyorsun ki canim?Ben sana tecrübelerimi yazdimki,benim basima gelen senin basina gelmesin istedigimden.Ama seni korkuttuysam cok özür dilerim niyetim bu degildi
Niye bunalima giriyorsun ki canim?Ben sana tecrübelerimi yazdimki,benim basima gelen senin basina gelmesin istedigimden.Ama seni korkuttuysam cok özür dilerim niyetim bu degildi