Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hep dua ediyorum inan.her namazda .hamile olduğuma her sevindiğimde aklıma her geldiğinde bu forumdaki herkese ismini hatırladıklarıma ismiyle dua ediyorum.
çok saol cnmm bakalım bende o günleri görücekmiyim okadar hayal gibi geliyokii hep dışaırıdan tanık olmak hiç yaşayamamak ama biliyorum bi vakti var Rabbim ol derse oluvericek işte sabır sabır

hayırlı olsun canım.Rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin inşallahhh...

kesinlikle inancı yitirmemek lazım.ben 4 aylık evliyken iyi bi hastanedeki doktor bana çocuğun olmayacak yumurtaların çalışmıyor dedi.aylarca ağladım üzüldüm.başka doktora gitmeye başladım.bütün tetkikler temiz çıktı.bu ay ihtimal vermiyordum.yasaklı aydı bu ay parça alındı çünkü.rahim filmi kolposkopi ve biyopsi yapıldı.ama işte ihtimal vermediğim bu ay oldu.Rabbim verince veriyor bi şekilde.herşeyin bi zamanı var sabır ve inançla herşeyin zamanı gelir elbet.

merhaba nur85. nasılsın canım?
cnmmm kusurabakma yaa formdan düşmüşüm daha yeni görüyorum yazını.saoll tatlm çok şükür iim reglimi bekliyorum gelsede 12. 13 .günlerde doktora gidicem takip için hayrlısyla inşş.sen nasılsın cnm ne kadar zamandır bebişi bekliyon ilk bebkmii öok soru sordummm:laugh:ama ilk kz konuşuyoruz senle ondann grşz inşş cnm yinee

inş. hayırlısıyla canım ya. bizim ilk bebek olacak inş.2,5 yıllık evliyim. Sağlık problemimden dolayı bebek düşünemedik.Şimdi kısmetse yeni başladık.ilk ay olmadı.bakalım inş...

inş. hayırlısıyla canım ya. bizim ilk bebek olacak inş.2,5 yıllık evliyim. Sağlık problemimden dolayı bebek düşünemedik.Şimdi kısmetse yeni başladık.ilk ay olmadı.bakalım inş...
anladım cnm en öenmli şey sağlık zaten.ii olduktan sonra bebişinde gelir hepimizinkide inşş.daha denemeler yeni yanii çok beklemeden kavuşursun inş.