Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bu ay kesin yatıcam ben size söz veriyorum, 7 nisanda rahim filmim çekilecek, yapışıklık vs vaesa açılır belki, incir kürüde yapıyorum oda yumurtalarımı geliştirir, eşimede keçi boynuzu içiriyorum hepsi biaraya gelince bakarsınız tutar bu ay 😕😕😕

Kızlar lafa bodoslama dalıyorum ama, en azından yastık koyun yatın öyle en az yarım saat. Düşünün aşılamada bile 30 dk yatırmışlardı ki o direkt rahim içine veriliyor...

he canim benim agzina saglik... valla öyledir...

ortaya konuşuyoruz aşkolsun dilaracım 🙂 iyi hoş doğru diyorsunda 😕 zor oluyor ya, çok pis hissediyorum kendimi ben...

canim benim yanlis birsey mi söyledim farkinda olmadan... özür... biliyorum öyle durmak tabiki hos degil... bende rahat degilim ama mecbur... bak doktora sor inanki öyledir...

canım cooook haklsın ne dıyeyım bundan sonrası ıcın soz verıyorum oyle yapıcammm:laugh:

dogru soyluyosun cozycım ama huy ıste...bı sure ıdare edecez artıkın napalım

🙂

ay pardon cozzy sen yazmışsın
😀 ben dilara yazdı sandım,

🙂

Insallah artik bu kadar isleme tutar insallah Rabbimin izniyle... ama yarim saat bak... ve hatta odadan kocisini kov (benim gibi 🙂 ) ve bacaklarini da havaya diksen... tamam olur

dogru soyluyosun cozycım ama huy ıste...bı sure ıdare edecez artıkın napalım

ay pardon cozzy sen yazmışsın
😀 ben dilara yazdı sandım,

Rahat olmaya çalışın bana da zor gelmişti başta ama şimdi baştaki gibi değil. İnternette bir saat yatın yazıyor hatta. Benim bir arkadaşım da sizin gibi yatamıyormuş böyle. Dr a gittiler bir şey çıkmadı ama bunlarında bir sene çocukları olmamıştı. Ne zaman ki hemen kalkmadı bekledi hamile kaldı... Darısı başınıza...

amiinnnnnn