bak bide iki tarafta yani hem erkek hemde kadin, calistiklari zamanda olmuyor. iliski stressli oluyor aceleye geliyor. doktorlar bile diyor tatile gidin ve düsünmeyin de bebek olayini ama tam yumurtlama döneminde gidin tatile... izin alamazmisiniz mesela esinle birlikte tam o dönemde? evde yaliz gecirin o zamanlarii... ya biz bu simdi tuttugu zaman ben izinliydim. esim ama calisiyordu. kizimda bir haftalik gezideydi... iliskiden sonra biliyorsun hemen kalkmamak lazim... en azindan bir yarim saat uzanik kalacannn
selam fistigimmm. iyiyim valla sükür. okudunmu bilmiyorum gerideki sayfalarda yazdim. bugün doktor randevum vardi. bebegi gördük bugünnn bide kalp atislarini gördükkk ultrason da. Rabbim insallah devam ettirir... Rabbim insallah sizede nasip eder...
bak bide iki tarafta yani hem erkek hemde kadin, calistiklari zamanda olmuyor. iliski stressli oluyor aceleye geliyor. doktorlar bile diyor tatile gidin ve düsünmeyin de bebek olayini ama tam yumurtlama döneminde gidin tatile... izin alamazmisiniz mesela esinle birlikte tam o dönemde? evde yaliz gecirin o zamanlarii... ya biz bu simdi tuttugu zaman ben izinliydim. esim ama calisiyordu. kizimda bir haftalik gezideydi... iliskiden sonra biliyorsun hemen kalkmamak lazim... en azindan bir yarim saat uzanik kalacannn
evet canım haklısın bu ara bız felaket stres altındayız ve tatıle ıhtıyacımız var ama suan mumkun degıl onun ıslerı yogun aynı sekılde benımkılerdeee zor tatıl ısı kafa zaten dolu ınan eve kendımı zor atıyorum ve eve gıdıncede ufak bıseyler hazırlayıp bıraz oturup hemen yataga hatta ılıskıye bıle bazen fırsat olmuyo gercekten
Kızlar lafa bodoslama dalıyorum ama, en azından yastık koyun yatın öyle en az yarım saat. Düşünün aşılamada bile 30 dk yatırmışlardı ki o direkt rahim içine veriliyor...
evet canım haklısın bu ara bız felaket stres altındayız ve tatıle ıhtıyacımız var ama suan mumkun degıl onun ıslerı yogun aynı sekılde benımkılerdeee zor tatıl ısı kafa zaten dolu ınan eve kendımı zor atıyorum ve eve gıdıncede ufak bıseyler hazırlayıp bıraz oturup hemen yataga hatta ılıskıye bıle bazen fırsat olmuyo gercekten
canim benim sirketi senmi kurtaracan???? doktora gidip desen sana rapor yassin... evde otur bari sen o dönemde????... olmazmi??? valla isyeri umurumda olmazdi bunun icin...
Tatlim olmazkiii... dilegiiimmmm sanada bu sözümmm alinti olmadiii ama on dakka yetmiyor habriniz olsun. 2 dakka hic yetmiyor. yaaa spermlerin rahim agzini gecmeleri bi 20 dakka sürüyormus okudum gecenlerde internet te. Nolacak canimkalin biraz öyleee... cünkü yikanmaya gectigin gibi cogu yine disari akiyorkiii... yani bosuna olur. ama siz bilirsinizzz