Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet canım yaaaaaaaaaaaaaa herfırsatta acıyom ama sonra bekleyınce atılıyorum :laugh:

bak bide iki tarafta yani hem erkek hemde kadin, calistiklari zamanda olmuyor. iliski stressli oluyor aceleye geliyor. doktorlar bile diyor tatile gidin ve düsünmeyin de bebek olayini ama tam yumurtlama döneminde gidin tatile... izin alamazmisiniz mesela esinle birlikte tam o dönemde? evde yaliz gecirin o zamanlarii... ya biz bu simdi tuttugu zaman ben izinliydim. esim ama calisiyordu. kizimda bir haftalik gezideydi... iliskiden sonra biliyorsun hemen kalkmamak lazim... en azindan bir yarim saat uzanik kalacannn

Allah tamamına erdirsin inşallah, bizlere de nasip etsin...

evet canım haklısın bu ara bız felaket stres altındayız ve tatıle ıhtıyacımız var ama suan mumkun degıl onun ıslerı yogun aynı sekılde benımkılerdeee zor tatıl ısı kafa zaten dolu ınan eve kendımı zor atıyorum ve eve gıdıncede ufak bıseyler hazırlayıp bıraz oturup hemen yataga hatta ılıskıye bıle bazen fırsat olmuyo gercekten

çok iyi anlıyorum seni, arkadaşlarımın var bebekleri annelerine sımsıkı sarılmıyorlarmı nasıl içim gidiyor anlatamam😕

Rabbim insallah dualarinizi kabul eder güzellerim... Insallah en kisa zamanda sizde tadin evlat sevgisini...

ınsallah yakın zamanda bızde o mutlulugu yakalarız....allahım tum ısteyenlere versın ınsallaaaaaaaahhhhhhhhhhhh allahım kımseyı evlatsız bırakmasınnnn

amin...

Allah tamamına erdirsin inşallah, bizlere de nasip etsin...

Allah razi olsun canim benim... amiiinnn insallah.

canim benim sirketi senmi kurtaracan???? doktora gidip desen sana rapor yassin... evde otur bari sen o dönemde????... olmazmi??? valla isyeri umurumda olmazdi bunun icin...

al benden de okadar bı 2 dk ayaklar tavanda ama sonra kalkıyorum duramıyorum bende o sekılde

Tatlim olmazkiii... dilegiiimmmm sanada bu sözümmm alinti olmadiii ama on dakka yetmiyor habriniz olsun. 2 dakka hic yetmiyor. yaaa spermlerin rahim agzini gecmeleri bi 20 dakka sürüyormus okudum gecenlerde internet te. Nolacak canimkalin biraz öyleee... cünkü yikanmaya gectigin gibi cogu yine disari akiyorkiii... yani bosuna olur. ama siz bilirsinizzz