ya tatlılarım hayat böyle işte..koşuşturmaca..zaten bu amaçlarımız koşturmalarımız olmasa bomboş kalırdık..o da en azından benim için iyi olmazdı..ben köle olarak doğmuşum çünkü😛iha:bebek olursa bir 'SAHİP' de o olur yani..bende çok sahip var çünkü
ya tatlılarım hayat böyle işte..koşuşturmaca..zaten bu amaçlarımız koşturmalarımız olmasa bomboş kalırdık..o da en azından benim için iyi olmazdı..ben köle olarak doğmuşum çünkü😛iha:bebek olursa bir 'SAHİP' de o olur yani..bende çok sahip var çünkü
kız çalışmak iyi boşver... en azından kafamız dağılıyor çünkü farklı şeylerle de ilgilenebiliyoruz.
yok beeee ne kölesi 🙂 yeter ki bebişlerimiz olsun da onların köleleri olalımmmm 🙂
ya değişik bişi yok annem babam abim eşim işim elemanlarım..ben hepsinin kölesiyim işte o..önemli bişi yok..bi de bebiş gelirse bi de o çıkar kafama o olur işte..