güzelim arka arkaya çatlama olabilir bu doğru ama nadir kadında olabiliyor öyle birşey..sanmam öyle olduğunu yoksa çok kolay hamile kalman gerekirdi..öyle kadınlar korunmadan bir ay bilemedin 2 ay sonra hamile kalır..benim var öyle tanıdığım gıcık arkadaşlar..hele biri korunmayı bıraktığı ay hemen hamile kaldı bi bekle di mi..yok hemen hamile kaldı..😛iha:
hadi ya süpermişsin bacım..biz öyle bi performans gösterenedik..sen niye gelmedin bakiiim gelicem dedin bana dün için??? daha önceki sayfalarda yazdım hiiiiiiççç cevap vermek bile yok..hı?? söyle bakimmm
bebeğem sen önceki sayfalara bakmamışsın , yazdım bennn, evde iş çoktu bitiremedim , havada kötüydü ama ben aayarlıycam yine gelecem özledim seni çokkkkkk
canım bence aşılama aşamasına gelmen süper , hatırlarsan ilk yazdığında benim imkansız diyodun aşılama bile tutmuyor diyodun ne kadar umutsuzdun , aşılama ile yeni umutlarında olacak aha bide ikiz oluyormuşşşşş , he heeee ikiz annesiiii
bebeğem sen önceki sayfalara bakmamışsın , yazdım bennn, evde iş çoktu bitiremedim , havada kötüydü ama ben aayarlıycam yine gelecem özledim seni çokkkkkk
canım bence aşılama aşamasına gelmen süper , hatırlarsan ilk yazdığında benim imkansız diyodun aşılama bile tutmuyor diyodun ne kadar umutsuzdun , aşılama ile yeni umutlarında olacak aha bide ikiz oluyormuşşşşş , he heeee ikiz annesiiii
desenim büyük konuşmayayım da..ikiz bakacak durumum yok yani..hayırlıysa birtane olsun..aşılamanın tutacağını hala zannetmiyorum bu arada..o kadar çok bahtsızlık yaşadım ki..bakıcaz bakalım..sen niye gelmediğine niye cevap yazmıyosun bana?????
desenim büyük konuşmayayım da..ikiz bakacak durumum yok yani..hayırlıysa birtane olsun..aşılamanın tutacağını hala zannetmiyorum bu arada..o kadar çok bahtsızlık yaşadım ki..bakıcaz bakalım..sen niye gelmediğine niye cevap yazmıyosun bana?????
Öyle deme annesi, bebiş kardeşsiz mi kalacak. Uğraşmazsın bi daha, bu kadar adam var forumda elbirliği ile büyütürüz🙂 Aşılama da en önemli şeylerden biri de moral. Yüksek tutuyoruz moralimizi hmmm kısarım bak.