Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

güzelim arka arkaya çatlama olabilir bu doğru ama nadir kadında olabiliyor öyle birşey..sanmam öyle olduğunu yoksa çok kolay hamile kalman gerekirdi..öyle kadınlar korunmadan bir ay bilemedin 2 ay sonra hamile kalır..benim var öyle tanıdığım gıcık arkadaşlar..hele biri korunmayı bıraktığı ay hemen hamile kaldı bi bekle di mi..yok hemen hamile kaldı..😛iha:

aaaah ahhh bende o kadınlardandım eskiden işte , 2 kere tek seferde gebe kalmıştım , belki de eski günlere dönmüşümdür ne dersin ?😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:

canim benim valla bende de 3 - 4 gün sürer. yani bence bu normaldir.

aaaah ahhh bende o kadınlardandım eskiden işte , 2 kere tek seferde gebe kalmıştım , belki de eski günlere dönmüşümdür ne dersin ?😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:

insallah öyledir tatlim yaaa...

hadi ya süpermişsin bacım..biz öyle bi performans gösterenedik..sen niye gelmedin bakiiim gelicem dedin bana dün için??? daha önceki sayfalarda yazdım hiiiiiiççç cevap vermek bile yok..hı?? söyle bakimmm

e ses verin arkadaşınıza..aşılama yapılacak diyoruz..aaaaaaaaa...moral ve destek istiyorum

Şehnazcığım. O spermler tutsun yumurtalarını bırakmasınlar, kaç tane yumurta oluşursa artık, onlarda tutunsunlar sana seni bıraklmasınlar. Böle çifter çifter doğur inşallah biz de sevmeye gelelim😛iha:

amiiinnnn yapisip yapisip kalsin sende yumurta, yumurtanin icinde sperm. böööööyleee milyonlarca hücereye bölünsünlerr taaaaa 40 hafta gecene kadar ve göbüsünü kocaman kocaman büyütene kadar.... sonrada rahat rahat doguurrrrrrrrrrrr