İyi sayılır grip atlatmaya çalışıyorum 10 gündür mahvetti beni, ben aleo veralı bir ürün seti aldım İzmir li bir dr dan bkalım bu ay onları kullanıcaz artı pre-seed kullanmdım onuda kullanıcam, ovulasyon testleri hep nefatifti bu ayda yapıcam bakalım takip edicem nasıl gidicek merak ediyorum adetimin 4. günü bugün,
NOT: Benim net bağlantısı 14,00'de kesiliyor cevap yazamayabilirim...
Yazgulu24.....................27 Mart ( haber bekliyoruzzzz) esmos .......................... 28 Mart ( haber bekliyoruzzzz)
:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi:hıms:
zuzuu ........................... 31 Mart duygum_06................. 2 Nisan izgil85 .......................... 2 Nisan eminegelin.................... 2 Nisan aslıgökçe ...................... 3 Nisan gül melek.........................4-6 Nisan mrs.m..............................6 Nisan Elifim ......................... 6 Nisan desen .......................... 8 Nisan ecce ............................. 8 Nisan pirenses ...................... 12 Nisan lara...............................15 Nisan sabırsızım ................. 19 Nisan tatlı cadım ................... 19 Nisan dileğimm ...................... 21 Nisan Lalezar.........................22 Nisan
2009 ANNE ADAYLARI
boyalikus ...................... 25 Haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
anne oldu cinsiyeti kız efsun_55 ......................26 Haziran(Haziran anne adayı süperrrrrr)
anne oldu cinsiyeti erkek Gül Güzeli ..................... .3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
sevİnc_naz .................. 9-10 temmuz (Temmuz anne adayı süperrrr
yaz güneşi ..............................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
melekanıl ..................... 25 temmuz (temmuz anneAdayı süperrrrr)
yasenil .......................... Temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
sergül ............................Temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
anne oldu cinsiyeti kız Kış Güneşi ..................2 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
yoncax .................... 22-23 Ağustos (ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci ............................ 23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr)
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr)
kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr)
cansı14 ............................. ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr)
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr)
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr)
Vahide-m ............................. eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr)
@ Şk_meleĞ !.......................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr)
canım hoşgeldin aramıza aşılama yaptırdığına göre bir süredir bebek düşünceniz var demekki inşallah tez vakitte olur gülüm aşılamaya yönlendiriliş sebebinizi söylermisin bitanem tabi özel değilse...
tabiki sölerim bende polikistik over var 2 yıllık evliyim yaşım 28 ama okadar çok doktorlara gitmeme rağmen olmadı en son aşılama yaptırdık tutmadı şimdide kafam çok karışık bilmiyorum yani öle bi süre ara verdim....
İyi sayılır grip atlatmaya çalışıyorum 10 gündür mahvetti beni, ben aleo veralı bir ürün seti aldım İzmir li bir dr dan bkalım bu ay onları kullanıcaz artı pre-seed kullanmdım onuda kullanıcam, ovulasyon testleri hep nefatifti bu ayda yapıcam bakalım takip edicem nasıl gidicek merak ediyorum adetimin 4. günü bugün,
NOT: Benim net bağlantısı 14,00'de kesiliyor cevap yazamayabilirim...