Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ama desen bacım dediğin durum çok mantıklı bence belkide yumurtalar 1 gün arayla çatladı o yüzden uzun sürdü... olabilir...

bana damantıklı geldi ama nette araştırdım bulamadım , sağol cavabın ve yorumun için ben tekrar yazayım belki başka bilen de çıkar

kızlar bugün kimse yok neden canım sıkılıyo
kafamı yiyecem

b kadar bu gün işler kesat 😛iha:

kızlar ben birşey soracağım size ;
şimdi ben çatlama olayını akıntının kıvamından takip ediyorum , yumurta akı olayı , geçen aylarda yumurta takibi de yaptırmıştım biliyorsunuz hep tek yumurtam oluyordu ,bu yumurta akı kıvamında akıntıda 1-1,5 gün sürüyordu ,bu ay takip yaptuırmadım ancak bu ay yumurta akı kıvamı 3-4 gün sürdü acaba diyorum birden fazla yumurtam oldu da peş peşe mi çatladı? Böyle birşey mümkün mü? Soru saçma olabilir kusura bakmayın ama ben anlamadım niye 3-4 gün sürdüğünü? Yorumlarınızı bekliyorummm

canım bilgi vermek isterdim ben hiç bilmiyom

cnm benimde yumurtladığımda öyle oluyodu yumurta akı kıvamında geliyodu ama bence o birden fazla oluyoda peşpeşe çatlarmı bilmiyorum benim genelde kendimi üşüttüğümde adetim çok ağrılı geçtiğinde 2-3 gün sürüyodu eğer ağrısız geçtiyse 1 gün sürüyodu

oh oh maşallah nazar değmesin ben girmeyeli annelerimizin sayısı baya artmış.hepinizin adına çok sevindim Allah hayırlısıyla kucaklamayı nasipetsin