Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benim bende o akıntıyı takip ediyorum aslında aynı soru benimde kafama takılıyordu çok iyi oldu sorduğun
benim o akıntım regl döngümün tam 14. günü başlar ve neredeyse4, 5 gün sürerdi ama bu ay 2 gün sürdü bende bu durumu soğan kabuğu kürüne bağladım. o kürün akıntıyı kesme özelliğide varmış
ama uzun sürmesinin sebebini tam olarak bilmiyorum çünkü benim genelde hep 5 gün sürer

amın canım öksuruk gectı şukurde buyuk cişini yapamıyordu
kız bırden cıkarsam kusura bakma benım kocuşko gelıverıyor herzaman netın başında dıyor :laugh:
canım benim kimbilir nasıl sıkıntı vermiştir yavrucağa kayısı falan yedir iyi gelir belki
tamam canım bende çıkacağım zaten müsait bir zamanda uzun uzun görüşürüz tatlım öpüyorum seni

gördün mü tontişim herşey yolunda gidiyo..inşallah da öyle gider..seni çok öpüyorum tatlım benim..

canım benim maşallah maşalaaaaaaah meleğimiz sımsıkı tutunmuş anneciğine....
arkadaşlarında dediği gibi bencede sen o doktoru değiştir seni üzmesine izin verme canım

canlarım benim hepiniz çok sağolun evet rahatladım gerçekten yeni bi dr bulucam hayırlısıyla selzehime sorayım çok şükür rabbime şimdilik herşey yolunda allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin canlarım