günaydın melekler dün kan tahlili yaptırdım tekrar beta hcg 2064,9 çıktı bu gün de dra gösterecez tahlili aynı dra son olarak sonra kısmetse drumu değiştircem siz napıyosunuz canlarım
günaydın canım kan değerın çok ıyı yukselıyo masallah bence sorun yok rahat ol bu arada sende bursada yasıyosun hangı doktora gıdıyosun pekı ıstersen ben sana doktor önerebılırım canım bırak şu doktoru çok ıyı doktorlar var erkek yada bayan tercıhın varsa ona göre yönlendırırım senı
iyiyim cnm benim sen nasılsın dediğim gibi dün akşam kan testi yaptırdım 2064,9 çıktı yükselmesine çok sevindim inşallah herşey normaldir cnm sen napıyosun senin nasıl gidiyo hamişlik
günaydın melekler dün kan tahlili yaptırdım tekrar beta hcg 2064,9 çıktı bu gün de dra gösterecez tahlili aynı dra son olarak sonra kısmetse drumu değiştircem siz napıyosunuz canlarım
esmos .......................... 28 Mart ( haber bekliyoruzzzz)
:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi:hıms:
zuzuu ........................... 31 Mart duygum_06................. 2 Nisan izgil85 .......................... 2 Nisan eminegelin.................... 2 Nisan aslıgökçe ...................... 3 Nisan gül melek.........................4-6 Nisan mrs.m..............................6 Nisan Elifim ......................... 6 Nisan desen .......................... 8 Nisan ecce ............................. 8 Nisan pirenses ...................... 12 Nisan lara...............................15 Nisan pembe düş.....................17 Nisan sabırsızım ................. 19 Nisan tatlı cadım ................... 19 Nisan dileğimm ...................... 21 Nisan Lalezar.........................22 Nisan
2009 ANNE ADAYLARI
boyalikus ...................... 25 Haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
anne oldu cinsiyeti kız efsun_55 ......................26 Haziran(Haziran anne adayı süperrrrrr)
anne oldu cinsiyeti erkek Gül Güzeli ..................... .3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
sevİnc_naz .................. 9-10 temmuz (Temmuz anne adayı süperrrr
yaz güneşi ..............................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrr)
melekanıl ..................... 25 temmuz (temmuz anneAdayı süperrrrr)
yasenil .......................... Temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr)
sergül ............................Temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
anne oldu cinsiyeti kız Kış Güneşi ..................2 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
yoncax .................... 22-23 Ağustos (ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci ............................ 23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr)
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr)
kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr)
cansı14 ............................. ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr)
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr)
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr)
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr)
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr)
canım benim maşallah maşalaaaaaaah meleğimiz sımsıkı tutunmuş anneciğine.... arkadaşlarında dediği gibi bencede sen o doktoru değiştir seni üzmesine izin verme canım
napiim canım ya iş güç..bide heycan var.. ama galiba bu heycan yarın yada sonraki gün kendini hüsrana bırakcak..regl sancılarım gelmeye başladı..senin nasıl gidiyo hamişlik canım..
napiim canım ya iş güç..bide heycan var.. ama galiba bu heycan yarın yada sonraki gün kendini hüsrana bırakcak..regl sancılarım gelmeye başladı..senin nasıl gidiyo hamişlik canım..