canımmm sen buraya gelmeye devam et için açılır....neymiş öyle içine atıp atıp şişiyorsun!!! tstlım inan ki beyinde bitiyor bu. ben de hamile gördüğümde, bebek ya da giysileri gördüğümde içim parçalanıyordu hemen ağlamak sarıyordu.... ama çok şükür içimden attım, şimdi gülüp geçebiliyorum. sen de öyle yap. hatta psikoloğa git bence canımmmm .....sen bizim için çok önemlisin, önce sen iyi ol ki sonra bebeğin sağlıklı gelebilsin değil mi annesiiiiiii 🙂
ne güzel fıstık inş bende atabilirim içimden kız beni ağlattnm
körolma yerim ben seni bacım bende diyorum benim psikoloğa gitmem lazım diye ama eşime anlatamıyorumki bacım neyse inş gelir meleklerimizde bu acı günlrin hepsini unuturuz
ne güzel fıstık inş bende atabilirim içimden kız beni ağlattnm
körolma yerim ben seni bacım bende diyorum benim psikoloğa gitmem lazım diye ama eşime anlatamıyorumki bacım neyse inş gelir meleklerimizde bu acı günlrin hepsini unuturuz
ayşegül börek yapıcam demiştin dimi, bende balık temizleyeceğim, anca cebelleşirim bana müsade sonra görüşürüz kızlar çok çok çok öpüyorum sizi kendinize iyi bakın hiç birşey için üzlmeyin, hayatta en önemli olan şey KENDİNİZ siniz bunu aklınızdan çıkarmayın 🙂
Kizlar malesef reglim geldi.. yani az once hafif hafif basladi yarina kadar normale doner.. cok isterdim guzel bir haber vermeyi ama yine olmadi.. moralim sifir sadece haber edip cikacagim.. su anda evde olsam bagira bagira aglamak geliyor icimden ama evdede degilim.. cok uzgunum.. Rabbim en dogrusunu bilir mutlaka boynumuz kildan ince.. hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun..
ben de geçen ekimde yaptırmıştım canım..ama sonradan anladım ki o aşılama boşuna tutmayacağını bile bile yapılmış..şimdi bakıcaz bakalım ne olacak..valla bu da tutmazsa daha fazla yol alabileceğimi zannetmiyorum..süreç gerçekten yorucu..belki 20 li yaşlarda olsam bu kadar yormazdı da..39 olunca..herşeyin kaldırılabileceği bir yaş var..ben o yaşı geçmişim..bi de tek işim tek sorumluluğum bu olsa bişi değil..8 kapıya 9 çomak..o kadar yoğunum ki..yapmam gereken bitirmem gereken öğrenmem gereken o kadar çok şey var ki..sonuç olarak umarım bu ay ki tutar yoksa ben havlu atıcam gibi valla:laugh: