Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hımm anladım canım ya bugün yapsam çıkmaz yanii..ya benim akıntım geliyoda oyüzden bi soriyim dedimm

yaa valla çok sabırsızım canım yaaa..seni çok özledim valla nerelerdesin sen heeeeeee :n028:

canım bende seni çoooooooooooooooookkkkkkkkk özledim buradyım buradayım vurma kız bak hafıza kaybıa uğrıcam şimdi seni sabırsız meliş seni😛iha:😛iha:

Merhaba Arkadaşlar
Bende bu ay listeye girerim belki diye çok ümitlendim
Hatta burda bilenlere sordum belirtilerini
8 martta olmam gerekiyordu günüm geçti
bayağı ümitlendim. Sonra 12 sinde baktım biraz geldi.
Bir iki gün herzamankinden daha az ve sakin olarak geçti. Bir an dedim ki üstüne mi gördüm diye.
Aradan 10 gün gibi geçti ayın 24 ünde hastalandım tekrardan çok şaşırdım. Hiç böyle olmazdı. Neyin nesi anlamış değilim.

Üzerine görsem dedim bu kadar kısa sürede gelmez sanırım.

burdayım tatlım biliyorum gülüm iyi çıkmasına çok sevindim bak yakında geliyo senin bebiş canım seninn hakkında yanıldım diye yns ysmn söylemedim hamiş olucaksın buay diye o hamiş çıktı acaba sanadamı söylemem gerekiyodu

inş yakında geliyo kız çok istiyorum hamiş olmanı

iyiyim canım sağol.... günün az kalmış inşallah meleğin gelmiştir canım.
valla az kaldı sabırsızlanmaya başladım gene her ay olduğu gibi.. seninde az kaldı canım nasılsın peki iyisindir inşallah
canım bende seni çoooooooooooooooookkkkkkkkk özledim buradyım buradayım vurma kız bak hafıza kaybıa uğrıcam şimdi seni sabırsız meliş seni😛iha:😛iha:
ya ama çokk özledim napiim..tamam vurmuyorumm sonra hafıza kaybıyla hepten gidersin vallla..😛iha: