yaaaaa bacım nereeeeee gidiyon kiyaaaaaaaaa neyse bende çıkacaktım zaten bak bu defa bari arayı uzatma haaaaaa yoksa bu defa ben sana uygularım seans:laugh:
kısslarr
ben temizliği bitirdim şimdi de kendimi temizliyeyim 🙂
sonrada oğlanın okuluna gideceğim giremezsem kendinize iyi bakı ve listeyi taşımayı unutmayın lütfenn
evet canım duyunca bende çok şaşırdın inanılır gibi değil tatlı cadıma soralım o konyalıya belki duymuştur bu olayı
evet canım yarının ne olacağını kimse bilmiyor bizim kazada biz buraya taşınırkebn olmuştu eşyelarım arabaya sarılırken bende köye gidip bizim akrabalarla vedalaşayım demiştim yani neredeyse tam vedalaşacakmışındı😛iha:
yaaaaa bacım nereeeeee gidiyon kiyaaaaaaaaa neyse bende çıkacaktım zaten bak bu defa bari arayı uzatma haaaaaa yoksa bu defa ben sana uygularım seans:laugh:
canım benim her konunun altında alıntı yap çoklu alıntı yap gibi yazılı bölümler varya işte onlara tıkla zaten otamatik olarak taşınıyor onlar hangi konuya cevap yazmak istiyorsan onun altındaki alıntı yapa tıklaman yeter canım
canım benim her konunun altında alıntı yap çoklu alıntı yap gibi yazılı bölümler varya işte onlara tıkla zaten otamatik olarak taşınıyor onlar hangi konuya cevap yazmak istiyorsan onun altındaki alıntı yapa tıklaman yeter canım
bugün benimde öle oldu hani öğlen çıkmıştım ya eşimin aşağıki kapıda sesini duydum kızlar çıkıyorum diye kapatıcam aksilik bu ya mesaj karakteri az diyo bir iki bişi daha yazdım hala az diyo yaaaaaa çıkıyorum diye destan yazacak değilim ya :laugh: tabi ben kapatana kadar kociş geldi bişi demedi amaalıştı artık:laugh: