Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

geçmiş olsun bilgecim... Rabbim en kısa zamanda hepimize nasip eder inş. canlarım benim..

Allah bu hayatta herşeyin hayırlısını versin gerçekten, yaşadıkça her şerde bile bir hayır olduğunu/olabileceğini görüyoruz. Bazen çok üzüldüğümüz bir olayın aslında bize ileride hayır getirebileceğini görebiliyoruz. Alın yazımızda ne yazarsa onu yaşıyoruz. O yüzden değiştiremeyeceğimiz olaylar için kendimizi yıpratmamamız gerekiyor. Özellikle bu bebek konusunda bunu çok iyi anladım. Eskiden çok üzülürdüm beklentim gerçekleşmeyince ama artık bunda da birşey var benim bilemediğim diyorum. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. Güzel haberler alalım hayırlısıyla, dualarım hep sizinle kızlar. 🙂

Regl günüm 14 Temmuz yazmisim yani yarin 30 gün oluyor. Bakalim simdilik bir belirti yok ama umutlanmiym ben yine 😀
Pozitif testi 1 hafta sonra elime aliym ozaman sevinirim 🙂

ben günümü yanlış yazmışım... hesapladım bugün benimde 30 olmuş... her an bende olabilirim ama henüz birşey yok.. hayırlısı olur inş... Rabbim cümlemize nasip eder inş.

LİSTE

aynil...............20 Haziran (haber yok galiba)
Mery.............. 14 Temmuz(Hadi bakalım kıslar bekliorus güzel haberlerinizi)

Güldünyam......14 Temmuz(Hadi bakalım kıslar bekliorus güzel haberlerinizi)
Eros................15 Temmuz
CHATLAK...........1 AĞUSTOS
Bilge.................3 Ağustos

Liste günceli

Simdilik hicbirsey yok kizlar, bakalim 2-3 gün daha bekleyelim, gelismelerden sizi haberdar edecegim canlarim 🙂

merhaba arkadaşlar bugünüde atlattık.. dayanamadım test aldım bugün🙂... bişey belli değildi ama hayal mayal 2. çizgiyi görür gibi oldum sanki... birgün daha sabredicem inş....🙂 inş. hepimiz hamiş oluruz..sizi çok seviyorum...

güldünyam seni umutlandırmak istemiyorum ama benimde iki günüm geçmişti teste senin dediğin gibi ikinci çizgi belli belirsizdi ama hamileydim şu an adını telafuz edemediğim bir salgıdan ötürü ilk başlarda o salgının azlığından belirsiz olurmuş ama hamileliğin ilerki safhalarında salgı çoğaldıkça renkte koyulaşıyormuş.gerçekten benim daha sonra yaptığım testte ilk yaptığımdaki belirsiz çizgi çok daha netti daha sonra.umarım Rabbim kimseyi evlatsız bırakmaz içinde senide güldanyam herşeyin gönlünüzce ve hayırlısıyla olması dileklerimle

merycimm ve güldünyamcımmm sanki ikinisde hamişsiniz gibi doğuyo içime inşallah canlarım....
allah hepimise versin bebişş melişşş🙂