Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 26 Haziran 2008 #371 Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı Merhaba Güldünyam, hoşgeldin tekrar, sen görmek güzel. İnşallah herşey gönlüne göre olur, dilediğin gibi olur canım.
Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı Merhaba Güldünyam, hoşgeldin tekrar, sen görmek güzel. İnşallah herşey gönlüne göre olur, dilediğin gibi olur canım.
E eros Yeni Üye Üye 27 Haziran 2008 #372 Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı mery ve bilgecim iyi dilekleriniz için teşekkür ederim allah hepimizin gönlüne göre versin arkadaşlar şu yumurtlama günü testlerini kullanan varmı acaba bunu kullanarak hamile kalan varmı (tecrübeli yani) bizi bilgilendirebilirmi ben bu ay denemek için aldım. normalde kendim hesaplıyordum ama bu testi herkezden duyar oldum.
Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı mery ve bilgecim iyi dilekleriniz için teşekkür ederim allah hepimizin gönlüne göre versin arkadaşlar şu yumurtlama günü testlerini kullanan varmı acaba bunu kullanarak hamile kalan varmı (tecrübeli yani) bizi bilgilendirebilirmi ben bu ay denemek için aldım. normalde kendim hesaplıyordum ama bu testi herkezden duyar oldum.
CHATLAK Yeni Üye Üye 27 Haziran 2008 #373 Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı Selamlarrrr meleklerimmmm........
CHATLAK Yeni Üye Üye 27 Haziran 2008 #374 Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı LİSTE aynil...............20 Haziran Chatlak........... 5 Temmuz Bilge...............13 Temmuz Mery.............. 18 Temmuz LİSTE GÜNCELİİİ🙂 BUARADA güldünyamcımm ve eroscumm regl tarihlerinizi yazın da sizinlede beraber yaşayalım bu heyecanı...
Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı LİSTE aynil...............20 Haziran Chatlak........... 5 Temmuz Bilge...............13 Temmuz Mery.............. 18 Temmuz LİSTE GÜNCELİİİ🙂 BUARADA güldünyamcımm ve eroscumm regl tarihlerinizi yazın da sizinlede beraber yaşayalım bu heyecanı...
CaRiZmA Vip Melek Üye 27 Haziran 2008 #375 Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı eros' Alıntı: mery ve bilgecim iyi dilekleriniz için teşekkür ederim allah hepimizin gönlüne göre versin arkadaşlar şu yumurtlama günü testlerini kullanan varmı acaba bunu kullanarak hamile kalan varmı (tecrübeli yani) bizi bilgilendirebilirmi ben bu ay denemek için aldım. normalde kendim hesaplıyordum ama bu testi herkezden duyar oldum. Genişletmek için tıkla ... Canim bende kendim hesapliyorum yani testlerle denemedim.
Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı eros' Alıntı: mery ve bilgecim iyi dilekleriniz için teşekkür ederim allah hepimizin gönlüne göre versin arkadaşlar şu yumurtlama günü testlerini kullanan varmı acaba bunu kullanarak hamile kalan varmı (tecrübeli yani) bizi bilgilendirebilirmi ben bu ay denemek için aldım. normalde kendim hesaplıyordum ama bu testi herkezden duyar oldum. Genişletmek için tıkla ... Canim bende kendim hesapliyorum yani testlerle denemedim.
CaRiZmA Vip Melek Üye 30 Haziran 2008 #376 Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı midem bulaniyor ama umutlanmak istemiyorum bosu bosuna, üsütmüs olabilirim sonucta, bakalim bekliyelim nolacak... herseyin hayirlisi
Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı midem bulaniyor ama umutlanmak istemiyorum bosu bosuna, üsütmüs olabilirim sonucta, bakalim bekliyelim nolacak... herseyin hayirlisi
CaRiZmA Vip Melek Üye 30 Haziran 2008 #377 Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı hem ben regl günümü yanlis yazmisim yaw 😀 bidahaki regl günüm 14.07.2008
Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı hem ben regl günümü yanlis yazmisim yaw 😀 bidahaki regl günüm 14.07.2008
CaRiZmA Vip Melek Üye 5 Temmuz 2008 #378 Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı ben güncelliym Liste´yi: LİSTE aynil...............20 Haziran haber yokmu canim senden? Chatlak........... 5 Temmuz Bilge...............13 Temmuz Mery.............. 14 Temmuz Hadi bayanlar paylasima
Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı ben güncelliym Liste´yi: LİSTE aynil...............20 Haziran haber yokmu canim senden? Chatlak........... 5 Temmuz Bilge...............13 Temmuz Mery.............. 14 Temmuz Hadi bayanlar paylasima
NiLYeSiLi Yeni Üye Üye 6 Temmuz 2008 #379 Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı benim regl günüm de 16 temmuz melekler.. bilgecim seni ve tüm kardeşlerimi görmek çok güzel..
Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı benim regl günüm de 16 temmuz melekler.. bilgecim seni ve tüm kardeşlerimi görmek çok güzel..
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 6 Temmuz 2008 #380 Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı LİSTE aynil...............20 Haziran haber yokmu canim senden? Chatlak........... 5 Temmuz Bilge...............13 Temmuz Mery.............. 14 Temmuz Güldünyam......16 Temmuz Liste güncellemesi 🙂
Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı LİSTE aynil...............20 Haziran haber yokmu canim senden? Chatlak........... 5 Temmuz Bilge...............13 Temmuz Mery.............. 14 Temmuz Güldünyam......16 Temmuz Liste güncellemesi 🙂