bende sizler gibi anne olmak için can atanlardanım. 3 yıllık evliyim geçen yıl hamile kaldım fakat 5 aylıkken amniyotik band sendromu tespit edildi ve gebelik sonlandırıldı.
2007 Eylül sonunda herşey silbaştan oldu. 2008 ocak ayından itibarende o güzel heyecanı yeniden hissetmek için çalışıyoruz.
Allahım hepimize yavrularımızı kucağımıza alma güzelliğini tattırsın..
bende sizler gibi anne olmak için can atanlardanım. 3 yıllık evliyim geçen yıl hamile kaldım fakat 5 aylıkken amniyotik band sendromu tespit edildi ve gebelik sonlandırıldı.
2007 Eylül sonunda herşey silbaştan oldu. 2008 ocak ayından itibarende o güzel heyecanı yeniden hissetmek için çalışıyoruz.
Allahım hepimize yavrularımızı kucağımıza alma güzelliğini tattırsın..
Güzel dileklerin için teşekkürler Eros, yaşadığın olaya gerçekten üzüldüm. En kısa sürede gönlünden geçtiği üzere güzel haberler almanı, sağlıklı bir hamilelik süreci yaşamanı ve bebeğine kavuşmanı diliyorum. Aramıza hoşgeldin canım. Sevgilerimle...
Merhaba melekler ben de geldim. aylar oldu ... hepinizi çok özledim ve çok seviyorum... bebek düşünmeye bir müddet ara vermiştim. bu arada doğla beslenmeye ve sıhhat oruçları tutmaya devam ettim. vücuddaki toksiner atılsın diye.. hamd olsun şuan Allahın izniyle daha iyim.
inş. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evladlar nasip eder.