Ş şehnaz Yeni Üye Üye 23 Şubat 2010 #37.931 kızalr ben kaçtım çok öpüyorum hepinizi..yarın yoğun olmazsam giricem yine..şimdilik yoğun görünmüyo ama bakalım hadi kalın sağlıcakla..
kızalr ben kaçtım çok öpüyorum hepinizi..yarın yoğun olmazsam giricem yine..şimdilik yoğun görünmüyo ama bakalım hadi kalın sağlıcakla..
Yazgulu24 Hamiş Melek 23 Şubat 2010 #37.932 ranagül' Alıntı: tekrar merhaba canlar,şu yemek yapma derdide olmasa ne iyi olur. Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin canim tekrar.. Evet iyi olurdu canim ama insan yemedende duramiyor 🙂
ranagül' Alıntı: tekrar merhaba canlar,şu yemek yapma derdide olmasa ne iyi olur. Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin canim tekrar.. Evet iyi olurdu canim ama insan yemedende duramiyor 🙂
Yazgulu24 Hamiş Melek 23 Şubat 2010 #37.933 tatlı cadım' Alıntı: selam kızlar geldım bende....selzehcım canım bılgın ıcın cooookk sagol.... cıkmam gerektı okuyamamıstım sımdı okudum....ayırca aysegulcum neden oyle dedın bana sordum goremedım bısey yazmamıssın cadılık yapıyosun yıne demıstın ya hanııııı soyle bakayım nıye oyle dedın küserim baaaaaaak Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin tatli cadi..nasilsin bakim?
tatlı cadım' Alıntı: selam kızlar geldım bende....selzehcım canım bılgın ıcın cooookk sagol.... cıkmam gerektı okuyamamıstım sımdı okudum....ayırca aysegulcum neden oyle dedın bana sordum goremedım bısey yazmamıssın cadılık yapıyosun yıne demıstın ya hanııııı soyle bakayım nıye oyle dedın küserim baaaaaaak Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin tatli cadi..nasilsin bakim?
ranagül Üye Üye 23 Şubat 2010 #37.934 Yazgulu24' Alıntı: Hosgeldin canim tekrar.. Evet iyi olurdu canim ama insan yemedende duramiyor 🙂 Genişletmek için tıkla ... yemek ayrımı olmasa sorun değilde,hergün ne yapacağım diye düşünmek kötü.
Yazgulu24' Alıntı: Hosgeldin canim tekrar.. Evet iyi olurdu canim ama insan yemedende duramiyor 🙂 Genişletmek için tıkla ... yemek ayrımı olmasa sorun değilde,hergün ne yapacağım diye düşünmek kötü.
Yazgulu24 Hamiş Melek 23 Şubat 2010 #37.935 şehnaz' Alıntı: hemen sipariş ettim clearblue digital ovulasyon testinden valla..ne zaman gelir bilmiyorum ama sipariş etmek bile iyi geldi yani🙂 ya bıktım diğer testlerden bir türlü sonuç vermiyo.. Genişletmek için tıkla ... Iyi etmissin canim.. positif basliyorsun insallah positif devam eder guzelim
şehnaz' Alıntı: hemen sipariş ettim clearblue digital ovulasyon testinden valla..ne zaman gelir bilmiyorum ama sipariş etmek bile iyi geldi yani🙂 ya bıktım diğer testlerden bir türlü sonuç vermiyo.. Genişletmek için tıkla ... Iyi etmissin canim.. positif basliyorsun insallah positif devam eder guzelim
Yazgulu24 Hamiş Melek 23 Şubat 2010 #37.936 şehnaz' Alıntı: kızalr ben kaçtım çok öpüyorum hepinizi..yarın yoğun olmazsam giricem yine..şimdilik yoğun görünmüyo ama bakalım hadi kalın sağlıcakla.. Genişletmek için tıkla ... Hadi iyi gunler sana guzelim yarin gorusuruz insallah.. optum
şehnaz' Alıntı: kızalr ben kaçtım çok öpüyorum hepinizi..yarın yoğun olmazsam giricem yine..şimdilik yoğun görünmüyo ama bakalım hadi kalın sağlıcakla.. Genişletmek için tıkla ... Hadi iyi gunler sana guzelim yarin gorusuruz insallah.. optum
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 23 Şubat 2010 #37.937 Yazgulu24' Alıntı: Hosgeldin tatli cadi..nasilsin bakim? Genişletmek için tıkla ... ıyıyım yazım gülüm sen nasılsın?
Yazgulu24' Alıntı: Hosgeldin tatli cadi..nasilsin bakim? Genişletmek için tıkla ... ıyıyım yazım gülüm sen nasılsın?
Yazgulu24 Hamiş Melek 23 Şubat 2010 #37.938 ranagül' Alıntı: yemek ayrımı olmasa sorun değilde,hergün ne yapacağım diye düşünmek kötü. Genişletmek için tıkla ... Kim yapiyor canim yemek ayrimi? Esin mi? Evet bende hic sevmiyorum hergun ne pisirsem diye dusunmeyi.. O yuzden dusunmuyorum annemlerde yiyoz genelde 🙂 hehe Saka bi tarafa ne yemegi yaptin bakalim?.. yoksa daha yapacakmisin?
ranagül' Alıntı: yemek ayrımı olmasa sorun değilde,hergün ne yapacağım diye düşünmek kötü. Genişletmek için tıkla ... Kim yapiyor canim yemek ayrimi? Esin mi? Evet bende hic sevmiyorum hergun ne pisirsem diye dusunmeyi.. O yuzden dusunmuyorum annemlerde yiyoz genelde 🙂 hehe Saka bi tarafa ne yemegi yaptin bakalim?.. yoksa daha yapacakmisin?
Yazgulu24 Hamiş Melek 23 Şubat 2010 #37.939 tatlı cadım' Alıntı: ıyıyım yazım gülüm sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Iyiyim bende ne olsun iste lafladik bugun biraz kizlarla..
tatlı cadım' Alıntı: ıyıyım yazım gülüm sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Iyiyim bende ne olsun iste lafladik bugun biraz kizlarla..
ranagül Üye Üye 23 Şubat 2010 #37.940 Yazgulu24' Alıntı: Kim yapiyor canim yemek ayrimi? Esin mi? Evet bende hic sevmiyorum hergun ne pisirsem diye dusunmeyi.. O yuzden dusunmuyorum annemlerde yiyoz genelde 🙂 hehe Saka bi tarafa ne yemegi yaptin bakalim?.. yoksa daha yapacakmisin? Genişletmek için tıkla ... eşim çok yapar ayrımı,ben ne bulsam yerim nimet diye. hımmm,bugün menümzde çorbamız var,yeşil fasulye ve pilav.salata
Yazgulu24' Alıntı: Kim yapiyor canim yemek ayrimi? Esin mi? Evet bende hic sevmiyorum hergun ne pisirsem diye dusunmeyi.. O yuzden dusunmuyorum annemlerde yiyoz genelde 🙂 hehe Saka bi tarafa ne yemegi yaptin bakalim?.. yoksa daha yapacakmisin? Genişletmek için tıkla ... eşim çok yapar ayrımı,ben ne bulsam yerim nimet diye. hımmm,bugün menümzde çorbamız var,yeşil fasulye ve pilav.salata