Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

AYŞEGÜLÜM
gördüüün üzere yine ovulasyondu testti nemlendiriciydi uğraşıyoruz..regl olmak üzereyim de..şimdiden techizatı düzeneği kurmak için gayret ediyorum🙂 hehehehehee

gül güle canım gene gel

allah bizede verir inş hayırlısıla versinde varsın deneme tahtası olalım

demi bencede 🙂 Hem ne guzel bilincli anneler oluyoruz boyle

inşallah canım darısı sana... evet geçen aykiler sana bu ay ekstra eklenebilir oyyyy 🙂
ayyyyyyy oluuurrrrr 🙂 ya bu ne ya eskiden erkekler atardı şimdi mecburen biz 🙂

Evet belki bu ay promosyonlu yumurtlarim belli mi olur

Aynen yani canim erkeklerinde canina minnet zaten 🙂

hee tamnam ozaman ya yazım gülüm gitme hep burda kal dün yokun alcak kaçak seni

şehnazım naber kurabiyem

Burdayim kiz bugun gitmiyorum bir yere 🙂 Bugun izin verdim kendime haha 🙂 Kacak mi? kim? ben mi? Ayyy iffftiraaaa hahaahaha

selzehim sen bnasılsın taze hamişim milletia ydınlatmişsin ağzına sağlık bebeiş nasıl

Valla sagolsunlar arkadaslar baya savkartti bugun beni hehe 🙂 baslarini agrittim az biraz

AYŞEGÜLÜM
gördüüün üzere yine ovulasyondu testti nemlendiriciydi uğraşıyoruz..regl olmak üzereyim de..şimdiden techizatı düzeneği kurmak için gayret ediyorum🙂 hehehehehee

Tabi canim hazirlikli olmak lazim dimi ama 🙂 Benimde duzenek hazir bu ay bakalim neler olacak 🙂

selam kızlar geldım bende....selzehcım canım bılgın ıcın cooookk sagol.... cıkmam gerektı okuyamamıstım sımdı okudum....ayırca aysegulcum neden oyle dedın bana sordum goremedım bısey yazmamıssın cadılık yapıyosun yıne demıstın ya hanııııı soyle bakayım nıye oyle dedın küserim baaaaaaak

hemen sipariş ettim clearblue digital ovulasyon testinden valla..ne zaman gelir bilmiyorum ama sipariş etmek bile iyi geldi yani🙂 ya bıktım diğer testlerden bir türlü sonuç vermiyo..