Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ay darisi benim basima insallah.. birde bu ay ekstra yumurtluyormusum haha.. kiz sen bugun ne yap et kocisi yataga at 🙂

amiiiinnnnnnn canim insallahhhhh verir canim hepimizeeee

Insallah tatlim insallah..

canım sen bazen oluyo öle demedinmi belki buay okadar geç gelmez bana öle geliyo sen sıkma canını neour üzülme kıyamam

evet canim en son yaz tatilindede aynisi olmustu insallah tekrardan duzene girer bilmiyorum ki bakalim artik.. bekleyip gorecegiz..

bende sana kiyamam kiiii yerim seni yerim uzulmuyom tatliskom dalga geciyom artik kendimle napayim 🙂

kızlar bu ovolusyon testn nıye doktorlar nıye yazmıyor eczanelerde varmı

canım bu kişisel bir ihtiyaç olduğu için mecburen dr bağlantısı dışında alıyoruz, genelde büyük eczanelerde var.

aman gülüm kocana iyi davran o sana kızsada boşver buay geç sakın gününüğ kaçırma sonra çıkarırsn acısını oda neoldu jeton yenimi düşütü der :laugh:

yok canım yaaa eşim de istekli ama iş güç beden yorgunluklarımız olabiliyor inşallah olmaz da boşa gitmez bu dönem. ben tamam bey sen ne dersen o derim 🙂 ya da ben bilmem beyim bilir derim 🙂

kizlar ben cikiyorum… mesaim bitti. yarin görüsmek üzere insallah. cok kaynatmayin kiiizz 🙂)
gül güle dilara görüşürüz

kizlar ben cikiyorum… mesaim bitti. yarin görüsmek üzere insallah. cok kaynatmayin kiiizz 🙂)

gül güle canım gene gel

allah bizede verir inş hayırlısıla versinde varsın deneme tahtası olalım

hee tamnam ozaman ya yazım gülüm gitme hep burda kal dün yokun alcak kaçak seni

SELZEH
yicem şimdi seni..çok teşekkür ederim..ben aradım şimdi eczacımı geri dönücek bana tatlım sağolasın..

şehnazım naber kurabiyem