Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canim clearblue bende kullandim ama dogru duzgun adet olmadigim icin bana baya pahaliya mal olmaya baslamisti.. duzenli adetim olsa bende kesinlikle clearblue derdim ama iste.. benim kac gun kullanmam gerektigini ben bile bilmiyorum ki :-S

Ama bende oyle yapmayi deneyecegim.. ama 4 saat idrar tutmak benim icin mucize gibi birsey 🙂

Anladim tatlim.. peki kac saat oncesinden tuvalete gitmeyeyim biliyormusun? Aksam yapsam olur mu ki? aksam 10-11 gibi?
akşam 10-11 iyi fikir değil..en iyisi akşam 5 veya 6 gibi..eğer pozitifse hemen çalışmaya başlıcaksın..yaklaşık4 saat su içmeden tuvaletini tutacaksın yani saat 1 den sonra bişi içme 5'de de yap mesela ya da..2'den sonra 4 saat bekle 6 da yap tatlım gülen suratı gördükten 24-36 saat sonra ovulasyon olur genellikle..senin ovulasyon olmadan çalışmaya başlaman lazım o yüzden gülen suratı görürü görmez hergün çalışma yapmak lazım canım

Sagol tatlim bilgi icin.. bende oyle yapmayi deneyecegim.. gunduzleri calistigim icin biraz sorun oluyor malesef is yerinde test yapmam ama ogleden sonra birsey icmezsem eve varir varmaz yaparim testimi..

olmaz canım, benim önceki yazıma bir baksana anlattım.

Yazdiktan sonra okudum tatlim yazini tskler verdigin bilgi icin..

Tamam sehnazim artik positif cikincaya kadar idare edecegim boyle.. ben biraz fazla tuvalete giden biriyimdir o yuzden biraz sorunlu olacak gibi ama elimden geleni yapacagm..

birde mesela idrari is yerinde yapsamda testi evde yapsam olur mu? yani gotursem eve bir plastik kutu icinde falan?..

SELZEH
güzelim clearblue'ya bakıyorum da bir sürü alt başlık var..sen senin ürününün üzerinde yanındaysa ne yazıyor bir söyler misin canım..sana bugün çok zahmet verdim ben de..bi hamilelik monitörü yazıyo bi hamilelik testi yazıyo..hepsi de ayrı ürün anlayamadım neyi alacağımı..

inşaallah hislerin doğru çıkar canım.dualarında unutma.

unurturmuyum balım benim hepinize ediyorum

Hosgeldin fistikkk .. ozlettin kendini

canım ben sizi çoooooooooooooooooooookkkkkkk öçzledim ve hemen geldim

Sagol tatlim bilgi icin.. bende oyle yapmayi deneyecegim.. gunduzleri calistigim icin biraz sorun oluyor malesef is yerinde test yapmam ama ogleden sonra birsey icmezsem eve varir varmaz yaparim testimi..

hadi bakalım güzel tavuklar yumurtlaya bildiğiniz kadar yumurtlayın