yns_ysmn Hamiş Melek 20 Şubat 2010 #37.491 ayşegüüll' Alıntı: canım ben 2yılımı ocakta doldurdum sen kaç yıllık evlisin canım ya kıyamam sen iyi olda arada gel fıstığım kız kilo verdinmi merak ediyorum kaç gündür amiinnn canım hoş geldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... aaaa ayşegülcüm aynı zamnlarda evlenmişiz bende ocakta doldurdum
ayşegüüll' Alıntı: canım ben 2yılımı ocakta doldurdum sen kaç yıllık evlisin canım ya kıyamam sen iyi olda arada gel fıstığım kız kilo verdinmi merak ediyorum kaç gündür amiinnn canım hoş geldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... aaaa ayşegülcüm aynı zamnlarda evlenmişiz bende ocakta doldurdum
yns_ysmn Hamiş Melek 20 Şubat 2010 #37.492 ranagül' Alıntı: 1 sorum olacaktı ama bileniniz varsa cevaplayabilirmi? çörekotu-bal-tarçın karışımını hergün tazemi hazırlamak gerekiyor yoksa hepsini 1 karıştırsak olurmu.hazırda durup günlük tüketebilirmiyiz. Genişletmek için tıkla ... canım ben bikere karıştırdım 12.güne kadr yicem bakalım yani taze hazırlamıyorum
ranagül' Alıntı: 1 sorum olacaktı ama bileniniz varsa cevaplayabilirmi? çörekotu-bal-tarçın karışımını hergün tazemi hazırlamak gerekiyor yoksa hepsini 1 karıştırsak olurmu.hazırda durup günlük tüketebilirmiyiz. Genişletmek için tıkla ... canım ben bikere karıştırdım 12.güne kadr yicem bakalım yani taze hazırlamıyorum
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 20 Şubat 2010 #37.493 ranagül' Alıntı: eşim geldi sonra tekrar görüşürüz canlar. Genişletmek için tıkla ... güle güle canım yns_ysmn' Alıntı: aaaa ayşegülcüm aynı zamnlarda evlenmişiz bende ocakta doldurdum Genişletmek için tıkla ... aaa gerçektenmi kız kaçnda benimki 13 ocak
ranagül' Alıntı: eşim geldi sonra tekrar görüşürüz canlar. Genişletmek için tıkla ... güle güle canım yns_ysmn' Alıntı: aaaa ayşegülcüm aynı zamnlarda evlenmişiz bende ocakta doldurdum Genişletmek için tıkla ... aaa gerçektenmi kız kaçnda benimki 13 ocak
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 20 Şubat 2010 #37.494 kızlar geldım tekrar ısım oluyo acık sayfa sonra donuyooo yawww neyse gırdım tekrar
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 20 Şubat 2010 #37.495 haklısın aysegulum dogru soyluyosun canım benım sagol dusuncen ıcın tatlımmmmm
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 20 Şubat 2010 #37.496 cok gergınım yaaaaaaaaa uffff herseye patlayasım gelıyoooo herıfıde payladım kızlar sakınlesemıyorum yardım edınnn
cok gergınım yaaaaaaaaa uffff herseye patlayasım gelıyoooo herıfıde payladım kızlar sakınlesemıyorum yardım edınnn
yns_ysmn Hamiş Melek 20 Şubat 2010 #37.497 ayşegüüll' Alıntı: güle güle canım aaa gerçektenmi kız kaçnda benimki 13 ocak Genişletmek için tıkla ... ay canm inanmıycaksın ama benimki de 13 ocak 🙂
ayşegüüll' Alıntı: güle güle canım aaa gerçektenmi kız kaçnda benimki 13 ocak Genişletmek için tıkla ... ay canm inanmıycaksın ama benimki de 13 ocak 🙂
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 20 Şubat 2010 #37.499 tatlı cadım' Alıntı: haklısın aysegulum dogru soyluyosun canım benım sagol dusuncen ıcın tatlımmmmm Genişletmek için tıkla ... nedemek gülüm ya tabiki düşünücem arkadaşımın ve olucak yeğenimin sağlığını tatlı cadım' Alıntı: cok gergınım yaaaaaaaaa uffff herseye patlayasım gelıyoooo herıfıde payladım kızlar sakınlesemıyorum yardım edınnn Genişletmek için tıkla ... anna bu benden deli ben ondan kız ben sakinleştim gülüm sende sakinleş bakalım hadi :laugh:
tatlı cadım' Alıntı: haklısın aysegulum dogru soyluyosun canım benım sagol dusuncen ıcın tatlımmmmm Genişletmek için tıkla ... nedemek gülüm ya tabiki düşünücem arkadaşımın ve olucak yeğenimin sağlığını tatlı cadım' Alıntı: cok gergınım yaaaaaaaaa uffff herseye patlayasım gelıyoooo herıfıde payladım kızlar sakınlesemıyorum yardım edınnn Genişletmek için tıkla ... anna bu benden deli ben ondan kız ben sakinleştim gülüm sende sakinleş bakalım hadi :laugh:
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 20 Şubat 2010 #37.500 yns_ysmn' Alıntı: ay canm inanmıycaksın ama benimki de 13 ocak 🙂 Genişletmek için tıkla ... yokyaaa inanmıyorum bitanem şaka mı buu
yns_ysmn' Alıntı: ay canm inanmıycaksın ama benimki de 13 ocak 🙂 Genişletmek için tıkla ... yokyaaa inanmıyorum bitanem şaka mı buu