şehnazcım mrb canım şaşırdın dimi 🙂 bende inanamıyorum hala çünkü biliyorsun dimi o günlerimi 🙁 nasıl sıkıntı çektiğimi ama işte o güsel günüm gelmiş ayy çok mutlu oldsuım inan sevindiğine 🙂
[sıze=4] ayşegülüm nasıl olayım canım ii dilim ii olalım bu ay beklemiyorum bişeyler darısı sizin başınıza ben bu ay kist yüzünden dogum kontrol hapı kullandım biraz mutsuzum bu ay ondan🙁 [/sıze]
ecce dr.a gidiyormusun tedavi felan görüyormusun ne diyo dr.lar aaaa nie doğum kontrol hapı verdiler alla alla benim kistim varmış tedavi gördüm ve hamile kaldımm
[sıze=4] ayşegülüm nasıl olayım canım ii dilim ii olalım bu ay beklemiyorum bişeyler darısı sizin başınıza ben bu ay kist yüzünden dogum kontrol hapı kullandım biraz mutsuzum bu ay ondan🙁 [/sıze]
canım benim yaa üzülme desemde boş söz ama buda geçer be gülüm peki nezaman belli olucak kistin gidip gitmedği bide benim arkadaşimda da varmiş biz ona soğan suyu iç demişdik mucizevi bişekilde yok olmuş kisti dr bile şaşırmış canım senin kistin nerdeydi
2006'da mı evlendin canım.banada 4 yıl olacak.Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.bende ilk günden istedim.nasip,elden birşey gelmiyor.
Allah gönlünce 1 evlat nasip etsin.
reyhanım her yere yazmak istiyorum tebriklerimi kız bi tuhaf oldum kalbim güm güm nasıl sevindim bir bilsen ne kadar tuhaf dimi birini tanımadan bu güzel duyguları hissetmek ve onun adına sevinmek ve mutlu olmak kalbimin güm güm atması ne yazacağımıda şaşırdım çok mutluyum çok selseh ve senin adına
2006'da mı evlendin canım.banada 4 yıl olacak.Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.bende ilk günden istedim.nasip,elden birşey gelmiyor.
Allah gönlünce 1 evlat nasip etsin.
evet canım 2006 öle öle canımmm elbette önce hayırlısı ben hep ne dua ettim biliyormusun allah ım hakkımdas hayırlı bi evlat varsa hiç bekletme ver eğer hayırsız bi evlat olcaksa sabrını ver dedim hep canımm evet elden bişey gelmiyor sadece beklemekk sabırla azimle..
reyhanım her yere yazmak istiyorum tebriklerimi kız bi tuhaf oldum kalbim güm güm nasıl sevindim bir bilsen ne kadar tuhaf dimi birini tanımadan bu güzel duyguları hissetmek ve onun adına sevinmek ve mutlu olmak kalbimin güm güm atması ne yazacağımıda şaşırdım çok mutluyum çok selseh ve senin adına
ayyy tatlım benimm kıyamam sana senin mutluluğun banada mutluluk katıyor inan.. evet canım bende seni ilk günden çok sevmiştim biliyorsun 🙂 ya duygumm inan bende hala inanamıyorum şaka gibi hayal gibi ama çok güsel bi duyguy mutlulukmuş inş. bi gün sende b u heyecanını yaşayacaksın bitanemmm inş..