Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bitanem benimm senin yerin benim için çok özel biliyosun bunu tşk canım sevinmen beni mutlu etti biliyosun çok üzülüyordum.. inanıyorum canısı bi gün yakın zamanda seninde bebişin olacağına.. hep dua edeceğim canısı çok öpüyorum ve çoook özledim inan seni....

üzüldüm ama takmayacaksın.ben neler duydum,neler söylediler halada söylüyorlar.kulaklarımı tıkadım duymuyorum.ağzı olan konuşuyor diye 1 laf var.boşver lütfen,moralini bozmaya değmez.

ayyy vardır öyle kendini bilmezler boşver gülüm yaaa banada diyolar aaa 2 yıl olmuş niye çocuk yok falan nebilim ben allahıma sor töbe töbe boşver milletin ne dediği önemli değil önemli olan senin ne hissttiğn canım

[sıze=4]
ayşegülüm nasıl olayım canım ii dilim ii olalım bu ay beklemiyorum bişeyler darısı sizin başınıza ben bu ay kist yüzünden dogum kontrol hapı kullandım biraz mutsuzum bu ay ondan🙁
[/sıze]

şehnazcım mrb canım şaşırdın dimi 🙂 bende inanamıyorum hala çünkü biliyorsun dimi o günlerimi 🙁 nasıl sıkıntı çektiğimi ama işte o güsel günüm gelmiş ayy çok mutlu oldsuım inan sevindiğine 🙂