Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

BEN ANNE OLMAK İSTİYORUM

Ben anne olmak istiyorum
Anne olmak bebeğim için telaşlanmak
Onun için her çileye katlanmak istiyorum

Onu istiyorum bebeğimi istiyorum
Mutluluğunu hüznünü paylaşmak

Bana ‘ANNE’ demesini istiyorum

Bu nasıl bir duygu bilmiyorum
Bu şiirle dile getirmek ne acı
Keşke mutlulukla yazabilseydim olan bebeğimi
Müjdeler verebilseydim sizlere
Ama yok işte…
Gelse yüreğime dokunsa benim parçam olsa
Bana umut olsa bana çare olsa
Bir dokunuşuyla hayatımı değiştirse
Bunu bilse ve gelse..
Bebeklerin kokusu nasıldır kim bilir?
Ya da anneciğine nasıl kokar?

Bu dünyadaki cennetimsin bebeğim

Cennetimi istiyorum
Rabbim onu bana ver onu benden esirgeme
Onu bana çok görme..
Hazırladığım boş odam onu bekler durur yıllarca
O gelecek o gelmeli
O gelmese ben gitmeliyim…

MELUSİNA

canım benim.üzdün beni.her kışın 1 baharı vardır unutma.o baharı hep beraber yaşarız inşallah canım.

ayşegülümm bende çok yazdım şiirler sözler içimdekilerini kağıda döktüm hep inan ki bebişinin beklediği gün varmış demekki o beklediği zaman seni gelir bulur bende çoook sıkıntılar çektim çook üzüldüm ama gercekten allahım bi sınav sürecinden geciriyor önemli olan azimli başarabilmek ve sabırlı olmak bitanem
ben formda bi sayfa açtım hamileyim die yazım var okudun mu bilmiyorum ama sakın kafana takma ne olur...

ıyıyım ben canım sen nasılsın?kımseler yok yıneee
iyiyim bende cnm bu hafta fazla giremedim buraya ancak bugün girebildim ama kimsecikleryok
[ı]mrb hanımlar......[/ı]
mrb cnm bu arada senide tebrik ederim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah
merhabalar canlar,
nasılsınız.
merhaba cnm sen nasılsın
ayşegülüm cnm benim inşallah bizde birgün oduyguları tadıcaz allahım bizede yaşatacak annelik duygusunu sadece biraz daha zamanımız var tatlım🙂

evet canım seninle ilgili ne gördüysem okudum canm benim sen benim umut kaynaklarımdan birisin iyiki varsın seni tanıdığıma inanki çokk mutluyum evet canım sıkıntılar çekiyoruz ama ya olmazsa korkusu deliye çeviyo beni heray yeni umut ve her ay sonu bir hayal kırıklığı oluyo ama buda geçer sen nasılsın bakalım bebiş nasıl rabbim bebeğini nazarlardan korusun sağlıcakla kucağına al inş bitanemm saol desteğin için şimdi birazdaha iyiyim

mrb ysn-ysmn tşkler tatlımmm inş. darısı sizin başınıza inş. bi gün sizide kutlayacağız 🙂 ben bu siteden eskilerdenim beni tanıyan bilir bizde çok ağladık üzüldük dua ettik ve şimdi ise rabbim yüceliğini gösterdi 🙂 üzülme sakın..

inş bitanemya yine regl belirtilrimn başlayınca hüzün çöktü içime sizi üzmek istemezdim fıstığım sen bana bakma bugün senin günün varmı bir gelişme inş hamişsindir canım
herşeyde 1 hayır vardır canım.bugün benim regl günüm ama şuan için 1 belirti yok.dahada olmadım.şuan test yokta evde pazartesine kadar olmazsam testi yapacağım.hayırlısı bakalım.
Sende kendini üzme lütfen.takdir Allah'ın canım.