Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bunlaeri hepsini kendinmi okudun canim yoksa baskalarinada mi okuttun

umutsuz reyhancım seninle tanşmadık daha biz seni burdanda tebrik ederim inş sağlıcakla kucaklarsın yavrunu
ayy tşk ederim ayşegülcümmm allahım isteyen herkese nasip etsin evet ben artık son zamanda girmiyordum artık umutsuzluk yıkıyordu beni ama binlercew şükür çok çok iim 🙂[/QUOTE]

amiinnnnnnnn inş canım benim rabbim mutluluğuna daim etsin inş bizede gösresin o günleri evet çok zor günler gerçekten bazen bende okadar umutsuz oluyorumki dünya yıkılsa umruma gelmiyo gerçekten çok şükürki sen o günleri atlatıp kavuştun meleğine canım inş hamişliğin kolay geçer

canım sen hatim indirmişsin resmen yaa maşşallah hepsini senmi okudun canım

canım affına sığnarak soruyorum.kavrayamadım.okunanlar dediğin 1 gecedemi okunacak.üsteki yazıyla alattakini tam anlayamadım.yoksa sırf üsttekimi gece okunacak.kusura bakma anlayamadım.

yok canim her zaman oldugu gibi bu ayda yok sanirim amin canim insallah cok bekletmezler evleneli 4 yil bitecek yazin hic korunmadik ve halen gelmedi melegim

gelicek bitanem gelicek meleğimiz hepimiz anne olucaz inş rabbim sabır versin hayrlısıyla gellsin ler inş

canım salatı tefrıcıyede bana okuyanlar oldu onun dısında hepsını ben okudum bıttı ok sukur

canım benim allah senden razı olsun paylaşımların için inş hamileliğinn kolay ve sorunsuz geçer