Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benım ıyıkı varsın evet canım Allah ım dualrımızı kabul ettı ve melegımı gönderdı sımdı sıra nurda ınsallah Allah ım onada melegını yollacak dualrımız o yönde canımcım çok mutluyum yaaaa

yazım gülüm darısı başşımıza bak görüceksişn sende hamiş olucaksın bitanem sende almışdın dimi presed den inş işe yararda sendse hamiş olursun darısı tüm isteyenlere bizede inş

Gulum insallah hepimizinki gelir.. Pre-seed hakkinda cok olumlu seyler okuyorum insallah bende bu ay kullanmayi dusunuyorum bakalim neler olacak.. Rabbim ol demedikten sonra ne kullansak bos tabikide ama umut iste..

dunden beri corek otu+tarcin+bal karisimindan yiyorum sabah aksam birer kasik.. tadi hicte hos degil ama napalim 🙁

yazım gulum sen nasılsın?ses ver sekerım yawwww

Tatli cadim iyiyim cok sukur.. sen nasilsin?

kızlar ben bu ay ılk defa preseed kullanarak ve yumurtlama testlerı yaparak o gunlerde ılıskıde bulundu 3 gün üst üste dız dırsek pozısyonu denedım ve ılıskıden sonra sag sol dönerek 2 saat yattım 3 gün üst üste yaklasık bır haftadır ıshalım son üç gündür bel agrım çok var dünden bu yana kasık agrıı basladı çok degıl ama arada ve yıne dün baslayan arada su gıbı 1-2 sefer akıntım geldı gögüslerımde çok bişi hissetmıyorum açıkçası benım en büyük belırtım lekelerımın gelmemesıydı ama yınede ınanamıyordum ve tatlı hiç canım çekmıyodu normalde adetıme yakın çok yerım böyle işte kızlar Allah ım ol dedıten sonra hiç bişi engel degıl

ıyıyım canım sagol bende sabretcez kızlar ınsallah yakındır ozamanlar göbişlerimiz dolacak allahın ıznıyle

canım sen kan testıyle ogrendın ddımı?bır hafta varken kan testıyle ogrenılır degılmı ama degerle az cıkıyo ıste yanıltıcı olma olasılıgı cok ozamanda

Canim bende preseed ve testlerle denemeyi dusunuyorum bu ay ama benim yumurtlama gunumu belirlemem oldukca zor oluyor malesef 🙁 insallah cok bekletmez beni..

Bilgiler icin cok tskler guzelim.. Insallah darisi bizlerin basina en kisa zamanda.. Tabiki en basta yaradanin ol demesi lazim bizler kul olarak sadece elimizden geleni yapip takdiri O'na birakabiliriz..