Evet canim benimde dikkatimi cekti birde ayni anda eklemisiz yani 🙂 Allahim saglik versinde kiz erkek onemli degil tabikide.. ben pembeyi cok severim ilk dikkatimi o renk cektigi icin pembe yapmistim 🙂
cok sevındım canım ınsallah saglıklı ve sorunsuz bır gebelık gecırırısın ve saglıkla bebısını alrısın kucagına ınsallah senı tekrar aramızda gormek guzel ayrıca ıyı kı geldıınnnn
Kızlar ben sızlere bır gün hamıle olabılırsem buraya tekrar gırecegım demıstım Allah ım bınlerce sükürler olsunkı bu sabah test yaptım ve HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Amin canim darisi bekleyen herkesin basina insallah.. anliyorum canim ben olsam herhalde 1 hafta soktan cikamazdim 🙂
degistirdim tatlim
Evet canim benimde dikkatimi cekti birde ayni anda eklemisiz yani 🙂 Allahim saglik versinde kiz erkek onemli degil tabikide.. ben pembeyi cok severim ilk dikkatimi o renk cektigi icin pembe yapmistim 🙂
selzehim inanamıyorum canım harika ya okadar sevindimki anlatamam bitanem çok şükür rabbime canımm okadar dua ettimki sana bak üzülüyodun rabbim verdi beebğini sonunda rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin canım benim