Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benım çok sagol ınsallah Allah ım korusun melegımı darısı basınıza hepsını yazıcam tatlım ama bıraz zaman sımdı soktayım

Amin canim darisi bekleyen herkesin basina insallah.. anliyorum canim ben olsam herhalde 1 hafta soktan cikamazdim 🙂

20 subat canım regl tarıhım

degistirdim tatlim

yazgülüm selzehin rengini bile aynı yapmışız belki kızı olur he ikimizde pembe yaptık🙂 darısı bizim başımıza en yakın zamanda inşallah

Evet canim benimde dikkatimi cekti birde ayni anda eklemisiz yani 🙂 Allahim saglik versinde kiz erkek onemli degil tabikide.. ben pembeyi cok severim ilk dikkatimi o renk cektigi icin pembe yapmistim 🙂

Kızlar ben sızlere bır gün hamıle olabılırsem buraya tekrar gırecegım demıstım Allah ım bınlerce sükürler olsunkı bu sabah test yaptım ve HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

süper yaaaaaaaaa
hem cogunluktayız hem guzel bır haber aldık kızlar darısı bızım basımızaaaaaaaaaa ınsallah

inş bitanem nasılsın bakalım bizde dualarla yola devam edicez ve rabbim bizimde bebeğimizi vericek inş nasılsın baklım

yazım gülüm darısı başşımıza bak görüceksişn sende hamiş olucaksın bitanem sende almışdın dimi presed den inş işe yararda sendse hamiş olursun darısı tüm isteyenlere bizede inş

inş bitanem nasılsın bakalım bizde dualarla yola devam edicez ve rabbim bizimde bebeğimizi vericek inş nasılsın baklım
valla haberı aldım daha ıyı oldum sabahtan berı sersem gıbıydım mıde agrısından gece duramadım gece de bebek gordum ruyamda gecen seferde olmustu bu ruya ve hamıleymısım ayrıca mıdem ozamankı gıbı agrıyo ve yanıyo anlam veremıyorum beklıyorum bakalım hayırlısı olacaksa gelmıs olsun ınsallah selzeeeeeeeehhhhhhhhhhh hadı toplada kendını anlat canım yaaaa mıdende yanma falan varmıydı?

inş hamişsindir bitanem bende bugece rüya mda bebeğim olmuş gördüm inş birgün gerçeğinide görürüm canım allah hayırlara yazsın ikimizin duasnıda