canlarım biraz sonra spora gidicem..ya kışın çok zor oluyor..üşüyo insan çıktıktan sonra..kat kat kıyafetler botlar amaaannnn..yazın ne güzel bi t-shirt bi eşofman altı gidiyosun..bir an evvel yaz gelse kızlar..ve hepimiz bebişli göbüş olmuş olsak..
tatlım ben digital ürünlere pek güvenmiyorum..hangi konuda kullandıysan kullanma bir daha🙂
şu anda yolunda olmayan birşey yok tatlım işte..yuvarlanıp gidiyoruz🙂
sen nasılsın birtanem?? bu arada bana mail attığın bi durum vardı ya.. onunla ilgili herşey yoluna girdi mi??
iyiyim cok sukur.. halen adet olmadin ona kafam bozuk biraz kac gun oldu ya 2010'da daha adet yuzu gormedim haha 🙂
Evet canim cok sukur yavas yavas o da duzelmeye basladi.. o donemler biraz ikimizde cok etkilenmistik simdi hersey cok daha guzel.. Sagol canim sordugun icin..
canlarım biraz sonra spora gidicem..ya kışın çok zor oluyor..üşüyo insan çıktıktan sonra..kat kat kıyafetler botlar amaaannnn..yazın ne güzel bi t-shirt bi eşofman altı gidiyosun..bir an evvel yaz gelse kızlar..ve hepimiz bebişli göbüş olmuş olsak..
ayyyy evet yaaaa üst üste giyinmekten üşümekten nefret ediyorummm yaz gelse de hatta bahar gelse bile yeter... içimiz canlanır ohhhh sonra da yaz oh ohhhh mis gibi
inşallah canım