melekler reglime 2 gün kaldı,ama sanki hamileliğe dair belirtilerimin yerini regl belirtileri aldı 🙁 belim çok ağrıyo,kasıklarımda biçok yerde hamilelik belirtileriyle regl belirtileri aynı deniyo,inşallah hamileliktir bu defa... BUARADA BEN ÖĞRETMENİM DERSANEDE,ONUN İÇİN ÇOK AZ GİREBİLİYORU FAKAT ELİMDEN GELDİĞİNCE TAKİP EDİYORUM😉 iyiki varsınız dertleşebileceğim birilerinin olması çok güzel 🙂)
iyiyim canım benim sen nasılsın? seninde sevgililer günün kutlu olsun, hafta sonu pek kimse giremiyor, dünde girdim kimse yoktu çıktım, eşim maç izliyo bende bakayım dedim kimler var diye 🙂
iyiyim canım benim sen nasılsın? seninde sevgililer günün kutlu olsun, hafta sonu pek kimse giremiyor, dünde girdim kimse yoktu çıktım, eşim maç izliyo bende bakayım dedim kimler var diye 🙂
ben de iyiyim sağol, teşekkür ederimmm.... e tabi tatil ya kimse olmaz. bizde tv takıldık, millet eğlenirken evi bekliyoruz öyleee, eşim sevmiyor bu günü 🙁((
ben de iyiyim sağol, teşekkür ederimmm.... e tabi tatil ya kimse olmaz. bizde tv takıldık, millet eğlenirken evi bekliyoruz öyleee, eşim sevmiyor bu günü 🙁((
amannn bizimde hediye adı altında ihtiyaç giderme, eşim bana çizme almış ne zamandır istiyodum zaten alacaktık 😀 bende ona kazak aldım fazlada olsa zararı olmayacak bişey adı sevgiliker günü hediyesi oluyo bugün verince 😀 aslı ihtiyaç giderme...