kaçıncı gününde test yaptınn kıssss valla bende dün yaptım benimde negatif çıktı ama hben erken yaptığım için bilmeiyorum artık n ekadar doğru sonuç hiç üzülm ebe güzelim
hımmm yarın senin adet tarihin canım hiç üzme kendini vardır elbet bi vakti bebişiyin iş hamile kalmak la bitmiyoki her hamilelik doğumla sonuçlanmıyoo geçen yaz ben ikizlere hamileydim oda tedaviyel olmuştu zaten kaybettim napalım hayırlısı şimdi artık kendim normal yoldan deniyorum hayırlısı olsun o yüzden hiçç canını sıkma önümüzdeki ay var ondan sonraki ay var
hımmm yarın senin adet tarihin canım hiç üzme kendini vardır elbet bi vakti bebişiyin iş hamile kalmak la bitmiyoki her hamilelik doğumla sonuçlanmıyoo geçen yaz ben ikizlere hamileydim oda tedaviyel olmuştu zaten kaybettim napalım hayırlısı şimdi artık kendim normal yoldan deniyorum hayırlısı olsun o yüzden hiçç canını sıkma önümüzdeki ay var ondan sonraki ay var
evet canım orası öyle hamilelikle bitmiyor,kucağımıza alabilecekmiyiz alsakta sağlıklı olcakmı??? ama gün yaklaşıncada acaba demekten başka bişi gelmiyor🙁(
Desencim kırıldığını biliyorum, ama fazla üzülmek yok, bu yolda yanlız değilsin, bak seninle birlikte daha kaç kişi her ay umutlanıp kırgınlık yaşıyor ve sonra adet günleri yaklaştıkça tekrar umutları yeşeriyor, şimdi o günleri aklına getir ve yeni umutlar için kendini motive et, üzülmek yok hııııııııı çekerim kulakları