Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben bebek sahibi olmayı çok istiyorum ama bunu zamana yayamıyorum.malesef biraz dış etken baskısıda var üzerimde.benim kayınvalidem ve görümcelerim çok iyi insanlar çok seviyorum onları ama kayınvalidem kalp hastası o sürekli adet günlerimi bana belli etmeden kendince takip etmeye çalışıyo gecikince seviniyo galiba babaanne oluyorum diye görümcelerim her konuşlmamızda ne zaman hala olucaz çalışın falan diyolar iste istemez beni etkiliyolar

Niisamcım bırak ev işlerini falan yaaa bak kendini hasta ediceksin İlk aylarda biraz da hassas davran.Dikkat et bebişine bakiyim haaa:n028:

yaaa yorma kendini öyleee.... iş duruversin zamanla yaparsın, hepsini bir günde yapma canım benim. az mı bekledin sen bu günleri.

iyiyim nisamcım sen nasılsın kendini yormuyorsun değil mi

ben iyiyim canım seni sormalı, moralin nasıl

idare eder işte düşünmemeye çalışıyorum oylıyorum kendimi

ben çalışmıyorum ama gezmekten ev vakit ayıramıyorum.akşamlarıda kocam bana iş yaptırmaz illa yanında oturucam yemek bile yesek masayı zar zor toplarım çekiştiir kolumdan sonra yaparsın diye

sen nerde oturuyosunki canım yurdun hangi mahrumiyet bölgesindesin

Madem çok istiyorsun öyleyse kendini yıpratma tatlım tmm mı çünkü bu bekleyiş ister istemez üzücü olabiliyoo.İnş bebeğin seni çok bekletmez ama zaten yaşında çok küçük yaaa...

Rüyamda göğüslerimden süt geliyordu ve bu süt bi hastalığa çare oluyorduu.Bu kadarını hatırlıyorum.Ama sakın yanlış düşünmeyin yatarken bebiş fikri falan yoktu aklımda

süt sağlık demektir ve beyaz ya temiz haber olarak yorabiliriz, üstelik hastalığa çare olmuş. valla çok hayırlı görünüyor.... hayırlısı olsun canım. senin regl günün ne zamandı