mesajını şimdi gördüm güzelim kusura bakma.sizleri üzmek istemezdim ama benimle üzülüp yanımda olduğunuz için ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür edrim.Allahın izniyle tekrar gebe kalabilirim inşallah.tek tesellim bi sağlık sorunumun olmadığını ve gebe kalabildiğimi bilmek. sen nasılsın canım senin bebeğin varmı
Canım bende yemek yemek için çıkmıştım karşılaşamadık bi türlü.İyiim canım bende napiyim işte ben de meleğimi bekliyorum benim de 7-8 ay oldu işteee.Ama pes etmiyoruz bakalım.Sen daha çok yeni evlisin evliliğinin tadını çıkar aynı zamanda bebek bebek diye ilk yılınızı heba etme bencee🙂
amannnnnnnnnnnn iş iş iş nereye kadar offffff çok sıkılıyorum bazen işe git eve gel yemek yap aynı tas aynı hamam 🙂 gerçi benim bulunduğum ilçede hiç birşey yokki mahrumiyet bölgesi bacım istanbulu çoookkkk özlüyorum ya hiç kimsem yok burda
iyiyim canım sağol yorulmuyorum diyorum ama evin işi bitmiyorki hiç dün hast.gittim mesela sabahtan eve gelene kadar öğlen oldu işe gitmedim dinleneyim dedim ama nerde gelir gelmez temizliğe giriştim ve eşimden fırça yedim 🙂