Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

oooooooo desenciğim bugün gününüz bakıomda hadi bakalım allahın izniyle olucak bu ay inşallah.böle gecikme oluomuydu daha önce

ya 2-3 aydır düzenliydi ama , belli de olmazz 🙂 hayırlısı olsun

desencim hadi hayırlısı canm inş olmazsın regli inş meleğin gelmiştir cnm🙂

canım sağol , hayırlısı olsun hakkımızda

slm kızlarrrrrrr

selam canıım

valla golduğun yaşdan çok daha genç gösteriyorsun kesinlikle , bizim dr. öyle biraz , sonuç odaklı 🙂 sen konuş dur o bebek istediğini biliyor ya tamam bütün gerekenleri yapıyor 🙂

yok yok gitmedim sistem atmış beni..ben düzen kurbanıyım..burdayım tatlım

ya valla ben o işi nasıl hallettim bilemiyorum ama bir ara bir ekran çıktı orada beni hatırlayı tikledim o gün bu gündür kısayoldan açıyorum direk online oluyor , ama nasıl oldu oldu da oldu anlamadım

ben de baktım sen dedikten sonra ama kayda değer bişi yapamadım🙂

aaaaa yazdığım bi paragraf sen yazmışsın da ben cevap veriyomuşum moduna geçmiş...italik yazılmış..sen oku yine ben yazdım sen yazmadııınnnn ha🙂

selam kızlar
nasılsınız
desencim hakkında hayırlısı olsun
elifim sanada geçmiş olsun

Merhaba fistiklar..

Elifim cok uzuldum canim gecmis olsun.. Rabbim en kisa zamanda tekrar hamis kalmayi nasip etsin sana..

Desenim gulum bugun senin gunun insallah gelmez reglinde yarin test yapip bize guzel bir haber verirsin canikom..

elifiim üzme canını tatlım vardır herşeyde bi hayır rabbimin bi bildiği vardır.

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlarım ben biraz toparladım kendimi ama eşim çok kötü oldu.akşam eve geldiği zaman başı karnımda yatıyodu burda bebişimiz var diye hala gözleri doluyo bana bakınca inşallah en kısa zamanda yine hamile kalırım.

desencim inşallah sende rengl olmazsın tatlım hakkında hyırlısı olsun

aaaaa yazdığım bi paragraf sen yazmışsın da ben cevap veriyomuşum moduna geçmiş...italik yazılmış..sen oku yine ben yazdım sen yazmadııınnnn ha🙂

bende dumur dumur bakıyorum nereye yazmış da ben görmedim birde alıntı yapmış nasıl yapmış diye 😛iha: hay Allah yaa 🙂 okudum okudum , İnşaallah bebişim tu8tar inşaallah Martta hamiş haberini alırız belkideeeee , ya biz seni bi ekleyelim şu listeye be güzelim düzene girmedi mi , yok mu tahmini bir tarih???