ELİFİM çok geçmiş olsun..
bebişin düşme sebebinin yaptığın işler olduğunu sanmıyorum bu konuda kendini suçlama ve kötü hissetme canım..yüksek ihtimalle yaşama gücü olmayan bir embriyoydu..yoksa insanlar neler yaşıyor ve bebekleri düşmüyor..ama önemli olan hamile kalabiliyor olduğunu görmen..işte bu harika..en kısa zamanda tekrar olacaktır canım öpüyorum seni..
ben de özledim valla , yine buluşalım kahve filan içelim dışarda ...regl gelmedi, bakalım kısmet , bu gün çook midem bulanıyor ama psikolojik diyorum ben 🙂 kasıklarımda bir basınç ,karnımın altında basınç..başkada bişi yokk, bakalım ben çok sabredemem bu gün gelmezse sabah testi yaparım
canım ben detaylı bilmiyorum ama ilaçları filan varmış,herhalde muayeneyi filan hepsini katıp yazmışlar, ya sen sorsana bizim dr. asistanına ,Fatma var ya orda ara sor söylesin sana
ben de özledim valla , yine buluşalım kahve filan içelim dışarda ...regl gelmedi, bakalım kısmet , bu gün çook midem bulanıyor ama psikolojik diyorum ben 🙂 kasıklarımda bir basınç ,karnımın altında basınç..başkada bişi yokk, bakalım ben çok sabredemem bu gün gelmezse sabah testi yaparım
ay inşallah hamilesindir tatlım ya..e sen gel bize yine..ben sana kahve yaparım🙂 bana da doktor femara diye bi ilaç kullanacak bu ay..ve herşey yolunda giderse aşılama yapılacak galiba..o yüzden sordum fiyatları..aslında ben istemiyorum birkaç ay daha böyle şeyler yapılmasını..azıcık daha kilo versem iyi olacak hamile kalmadan..fazla kilo da hamilelikte bir sürü sorun çıkarabiliyo çünkü..gerçi benim iki-üç arkadaşım bayağı kilolu hamilke kaldılar bişi de olmadı..hatta çok az kilo alarak hamileliklerini bitirdiler..2-3 kiloyla falan...doğumdan sonra hamile kaldıkları kilodan daha azdılar🙂 ama ne biliiim ben bahtsızım ya biraz..🙂 olur olur bana denk gelir..