canımmmmm çok üzüldüm ama sana kendini yorma demiştik yaaaa 🙁(((( şart mıydı o misafirleri hemen alman....neyse olmuşa çare yok canım, herşeyin hayırlısı olsun. allah eşinle sana sabır versin.
elifimm , ne diyeym canım ,çok üzüldüm ,iananamadım yaa, ah be güzelim ben sana demedimmi misafir gelecek diye kendini yorma dedim uzanma dedim ooof Elifim oofff.
Sağolun kızlar biliyorum yorma kendini dediniz ama yapmam gerekiyodu çok önceden planlanmış bi gündü hamile olduğumu 1 2 gün önceden bilseydim iptal ederdim ama öğrendiğimde çok geçti.yapmadığım işte kalmadı 20 kişi ağırladım bi günde canım çıktı ve olan bebişime oldu.siz benim yaptığım hataya düşmeyin kızalr en kısa zamanda hamile kalın ve kendinize çok dikkat edin en azından gebe kalabildiğimi eşimdede bendede bi sorun olmadığını öğrendik diye teselli ediyoruz kendimizi.çalışmalara devam edicez belki yine gelir meleğim.sizlere iyi akşamlar arkadaşlar
kız benle küsmüsün ne hiç selam bile vermiyosun kaç yıllık evlisiniz dedim onuda söylemedin neyse şaka yapıyorum canın sağolsun sanada iyi geceler inşallah tez zamanda seninde olur
Canım hiç küs olur muyum malum bu hafta okul dönemi ve ben habire bişeylerle uğraşıyorum inan hiç farkına bile varmadım kusura bakma.Senin hikayeni okuduktan sonra sana o kadar çok dua ettim ki.Rabbim inş anne olmayı nasip eder bizlere de.Umarım başka akşamlarda daha güzel muhabbetler yaparız.İi geceler
canım arkadaşlarım tebrikleriniz için çok teşekkür ederim ama malesefki ben bebişimi düşürdüm kaç gündüe misafir gelicek diye evde yapmadığım iş kalmadı.en son dün gece yemek hazırlıklarını yaparken pembemsi bi leke gördüm ve belimde çok şiddetli bi ağrı oldu halada devam ediyo ve malesef kanamamda arttı.ilk başta üstüne görmedir belki diye bi ümit kan testi yaptırdım ne yazıkki negatif çıktı.meleğime iyi bakamadım.çok üzgünüm eşimde bende mahvolduk.40 günlüktü meleğim ama artık yok
günaydınnnnnnn elifim çok üzüldüm canım keşke bu kadar yormasaydın kendini ama bundada bi hayır vardır dediğin gibi en azından hamile kalabiliyosun bunu öğrendin hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun cnm
pretty woman.............. 1- 3 Şubat ( HABER BEKLİYORUZ ....) hazal............................2 Şubat ( HABER BEKLİYORUZ ....) desen...........................10 Şubat ( HABER BEKLİYORUZ ....)
:hıms:Bekleyen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ:hıms:
nisan rüzgar.................12 Şubat zuzuu...........................12 Şubat mrs m. ........................13 Şubat incemeşe......................14 Şubat yns_ysmn.....................17 Şubat sammy_haa.................18 Şubat ranagul.........................20 Şubat esmos..........................22 Şubat mucize.........................23 şubat ayşegül........................27 şubat lalezar.........................27 şubat dileğimm.....................28 Şubat tatlı cadım....................28 Şubat bebişim.........................2 Mart aslıgökçe......................3 Mart ecce ............................7 Mart
2009 ANNE ADAYLARI
boyalikus.....................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
efsun_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
gül güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
sevİnc_naz.................9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
yaz günesi...........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
melekanıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
sergül..................................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
kış güneşi................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09.......................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
yoncax....................22-23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci............................23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141.....................27 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr)
metos...........................27 ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr)
kayra...............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
cansı14............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
zeynepsuvekaan....................22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr)
eboş...................................22 eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr)
vahide-m............................ eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr)
@şk_meleĞ!........................11 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr))
eyşan.................................24ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)
arzu85..............................13 kasım(kasım anne adayı süperrrrrr)
dila2................................18 kasim (kasım anne adayı süperrrrrr)
Özzlemm..........................22 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr)
sultan....................................kasım(kasım anne adayı süperrrrrr)
aşkısı .................................kasım ( kasım anne adayı süperrrrrrr)
merve_16................................aralık(aralık anne adayı süperrrrrr)
yazesintisi...........................14 aralık(aralık anne adayı süperrrrrr)
2010 ANNE ADAYLARI
ebruaker............................2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr)
kelebeğim................................ocak(ocak anne adayı süperrrrrr)
chatlak................................11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr)
burcums.............................20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr)
biza....................................22 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr)
esila................................... ocak (ocak anne adayı süperrrrrrr)
niiisam..................................7 şubat(şubat anne adayı süperrrrrrr)
canım arkadaşlarım tebrikleriniz için çok teşekkür ederim ama malesefki ben bebişimi düşürdüm kaç gündüe misafir gelicek diye evde yapmadığım iş kalmadı.en son dün gece yemek hazırlıklarını yaparken pembemsi bi leke gördüm ve belimde çok şiddetli bi ağrı oldu halada devam ediyo ve malesef kanamamda arttı.ilk başta üstüne görmedir belki diye bi ümit kan testi yaptırdım ne yazıkki negatif çıktı.meleğime iyi bakamadım.çok üzgünüm eşimde bende mahvolduk.40 günlüktü meleğim ama artık yok
canım arkadaşım elifim yaaa ne kadar üzüldüm anlatamam..şok oldum sanki.. keşke yormasaydın kendini.... olsun ama hayırlısı böyleymiş diyip dewam etmek lazım yola.. ama şu açıdan düşün en azından ikinizdede sorun yok bir iki ay sonra tekrardan hamiş haberi alırız senden inşallah canım...