canım arkadaşlarım tebrikleriniz için çok teşekkür ederim ama malesefki ben bebişimi düşürdüm kaç gündüe misafir gelicek diye evde yapmadığım iş kalmadı.en son dün gece yemek hazırlıklarını yaparken pembemsi bi leke gördüm ve belimde çok şiddetli bi ağrı oldu halada devam ediyo ve malesef kanamamda arttı.ilk başta üstüne görmedir belki diye bi ümit kan testi yaptırdım ne yazıkki negatif çıktı.meleğime iyi bakamadım.çok üzgünüm eşimde bende mahvolduk.40 günlüktü meleğim ama artık yok
Aynı şeyleri yaşıyoruzzzzz her reglde hüngür hüngür ağlıyorum, sonra umut yeşeriyor acaba olur mu diye, yine yok ve yine yok, ama allah umudumuzu söndürmesin yoksa hiç sonuç alamayız. ben de acaba anne olamayacak mıyım diye daha da üzülüyorum ama hayırlısı canım. mutlaka bizim de bir zamanımız var. hamilelik ve bebekten sonra bunlar aklımıza gelmeyecek belki çok güleceğiz ve önümüze bakacağız, hayatın getirdiklerine göre yaşayacağız.
Canım biliyorum ki hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz.Yani hamile birini görsek, ya da hamile bi arkadaşımızın haberini alsak seviniyoruz ama içimiz burkuluyor yani ben çok kötü oluyorum bi anda suskunlaşıp içime kapanıyorum.Biz erken yaşalanacağız galiba yaaaa:laugh: Valla duvarı nem insanı gam çökertirmiş Umarım herşey ii olur Allahım.
Canım sen hormon testi falan yaptırmış mıydın veya rahim filmi falan??
Canım biliyorum ki hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz.Yani hamile birini görsek, ya da hamile bi arkadaşımızın haberini alsak seviniyoruz ama içimiz burkuluyor yani ben çok kötü oluyorum bi anda suskunlaşıp içime kapanıyorum.Biz erken yaşalanacağız galiba yaaaa:laugh: Valla duvarı nem insanı gam çökertirmiş Umarım herşey ii olur Allahım.
Canım sen hormon testi falan yaptırmış mıydın veya rahim filmi falan??
Evet evet ben de o duygularda oluyorum 🙁((
ya sorma gamsız olmak güzel olsa gerek ama bu konuda da gamsız kalınmazdı herhalde yaa 🙂
ben bu 8 aylık süre içerisinde 2 kez kontrole gittim, her iki doktorda rahim ve yumurta çok iyi hiç sorun yok dedi...smear testi temiz çıktı. bunun dışında hiç test yaptırmadım ama martta eşimle beraber gideceğiz ve birlikte testlerimizi yapacak doktor.
Evet evet ben de o duygularda oluyorum 🙁((
ya sorma gamsız olmak güzel olsa gerek ama bu konuda da gamsız kalınmazdı herhalde yaa 🙂
ben bu 8 aylık süre içerisinde 2 kez kontrole gittim, her iki doktorda rahim ve yumurta çok iyi hiç sorun yok dedi...smear testi temiz çıktı. bunun dışında hiç test yaptırmadım ama martta eşimle beraber gideceğiz ve birlikte testlerimizi yapacak doktor.
yaaa bu site niye iki dk girmiyince atıyooo sinir oldum benimde bi kaç belirtim var ama sanki hastalık belirtisi gibi saysam bana yorum yaparmısnız şimdi şöyle karnımın altında ara ara batma hissediyorum ama iki haftadır var midedemi bi problem var bilmiyorum bide hafta sonu sağ göğsüm nası içten içten kaşınıyo ama böle ağrılı kaşınıyo sonra gebelikte tansiyon düşermiş geçen böle bi başım döndü tansiyonu ölçtürdüm 13 e 9 çıktı ki normalde 11 e 7 ile yada 10a 7 ile dolaşan bi insanım yaaaa kızlar ya ben ölcem her yerimde problem var yada hamişim 🙂))) heheheh nede uzun yazmışım
bende 29 yaşındayım daha 8 ay çok yeni neden bu kadar dert ediyosun acele etme sitres etme gör bak en kısa zamanda olucak bebeğin sitres herşeyi engeller unutma..
bende 29 yaşındayım daha 8 ay çok yeni neden bu kadar dert ediyosun acele etme sitres etme gör bak en kısa zamanda olucak bebeğin sitres herşeyi engeller unutma..
ahhhh bilmez miyim stresin ne kötü birşey olduğunu ama elde değil işte....kaç ayım stres yüzünden gitti hatta eşim de strese girdi, artık rahatladık gibi ama 8 ay çok da yeni değil yaaa epey uzun ve üzücü. sen ne zamandır bebek istiyorsun