Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım yaa üzülme sakın herşeyin hayırlısı keşkelerinde bi faydası yok bi kere olduysa yine olur yine müjdeli haber verirsin nasılsa çok geçmiş olsun

kızlar sizde yaş kaç ve kaç yıllık evlisiniz saydıklarınız bende çok iyi biliyorumda yaşayan biri olarak...

Evet evet ben de o duygularda oluyorum 🙁((
ya sorma gamsız olmak güzel olsa gerek ama bu konuda da gamsız kalınmazdı herhalde yaa 🙂
ben bu 8 aylık süre içerisinde 2 kez kontrole gittim, her iki doktorda rahim ve yumurta çok iyi hiç sorun yok dedi...smear testi temiz çıktı. bunun dışında hiç test yaptırmadım ama martta eşimle beraber gideceğiz ve birlikte testlerimizi yapacak doktor.

Lamiya ben 29 a gireceğim, 1,5 yıllık evliyim ve 8 aydır bebek çalışmalarımız var, inşallah birgün güzel haber alacağız allahın izniyle.

Rahimde hiç bi sorun olmadığını nasıl anlıyoo rahim fimiyle mi??

yaaa bu site niye iki dk girmiyince atıyooo sinir oldum benimde bi kaç belirtim var ama sanki hastalık belirtisi gibi saysam bana yorum yaparmısnız şimdi şöyle karnımın altında ara ara batma hissediyorum ama iki haftadır var midedemi bi problem var bilmiyorum bide hafta sonu sağ göğsüm nası içten içten kaşınıyo ama böle ağrılı kaşınıyo sonra gebelikte tansiyon düşermiş geçen böle bi başım döndü tansiyonu ölçtürdüm 13 e 9 çıktı ki normalde 11 e 7 ile yada 10a 7 ile dolaşan bi insanım yaaaa kızlar ya ben ölcem her yerimde problem var yada hamişim 🙂))) heheheh nede uzun yazmışım

bende 29 yaşındayım daha 8 ay çok yeni neden bu kadar dert ediyosun acele etme sitres etme gör bak en kısa zamanda olucak bebeğin sitres herşeyi engeller unutma..

ahhhh bilmez miyim stresin ne kötü birşey olduğunu ama elde değil işte....kaç ayım stres yüzünden gitti hatta eşim de strese girdi, artık rahatladık gibi ama 8 ay çok da yeni değil yaaa epey uzun ve üzücü. sen ne zamandır bebek istiyorsun