Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canm benim bende sana kurban olurum davayı kazanma ihtimali çok yüksek miş hatta dr hapis cezası bile verbilirlermiş ama malesef bütün gittiği dr artık çocuğunu olmas imkansız demişler bende çok korktum aklıma kötü şeyler getirmemeğe çalışıyorum

yok canım çalışmıyorum bi konuşuyım sen bukadar güzel anlattığına göre benimde güvenim geldi

olur canım en azından bikere görüşürüm ama sinirli bir dr mu sakin bir dr sa ver canım
şehnazım aynen katılıyorum canım sana sizin şu dr sinirli falan mı nasıl biraz anlatsana canım

TATLIM şEHNAZ DA ANLATMIŞ GERÇİ AMA BİZİM DOKTORUMUZ ŞEKERR GİBİ BİR İNSAN AYRICADA İNANÇLI BİR İNSANDIR KENDİSİ , İNSAN GİBİ İNSANDIR ANLAYACAĞIN SEN BENCEDE BİR GİT AMA DENK GETİR ADETİNİN 12. GÜNÜ FİLAN GİT HEM YUMURTLAMANA BAKSIN , AYNI AY İÇİNDEKİ KONTROLLERE TEKRAR ÜCRET ALMIYOR,ÖZEL MUAYNEHANESİ VAR ,TEMİZ BAKIMLI BİR YER ,DR. DA ÇOK İLGİLİ , SEN BİZİM ADIMIZI VER 😛iha: AY BU DA KOMİK OLDU DESENLE ŞEHNAZ DERMİŞSİN SENN😛iha:😛iha: KADIN DUMUR OLUR VALLAAAA 😛iha: AAAAAYYYY ÇOK GÜLDÜM KENDİ KENDİME SEN GİDECEKSEN BEN SANA İSMİMİ DE VERİRİM CANIIMM , SEN YETERKİ ÜZME CANINI ,KIYAMAM BEN SANAAAA

merhaba kızlarrrrr, nasılsınız...

SELAM TATLIM GEÇMİŞ OLSUNNNNN

hayde melekler ben kaçarım artıkın..yazmam gereken şeyler var..iş-güç..öperim hepinizi hasretlen..kalın sağlıcaklan e mi??? mucksss

GÜLE GÜLE CANIIIIIIMMMMMM