orası öyle canım ama yinede insan etkileniyor.bu kadar bahstmişken rüyamıda anlatayım;
rüyamda yağmur yağıyordu bende kevse suresini okuyordum.uyandım gerçekten yağmur yağıyordu,bende kevser suresini okudum.
kevse duresini rüyada okumanın yorumuna baktığımda çocuk olmaz diyordu.bakacağım tuttu işte.hayra yoralım hayır olsun.
yani senin aklın hiç alıyo mu güzelim..inancını yoğun yaşayan birisin üstelik anladığım kadarıyla..kutsal diye bildiğin allahtan geldiğine inandığın bir sureyi okumak nerde olursa olsun ancak hayırlara vesile olur değil mi..böyle saçma birşeye aracı olabilir mi..yaratan bu kadar saçma bir düzen kurmuş olabilir mi??
yani senin aklın hiç alıyo mu güzelim..inancını yoğun yaşayan birisin üstelik anladığım kadarıyla..kutsal diye bildiğin allahtan geldiğine inandığın bir sureyi okumak nerde olursa olsun ancak hayırlara vesile olur değil mi..böyle saçma birşeye aracı olabilir mi..yaratan bu kadar saçma bir düzen kurmuş olabilir mi??
haklısın canım.bende öyle düşündüm.1 anlık gaflet işte.
Kuran çarpma meselesine gelincede,insanların başlarına okadar çok şey geliyorki,yaptıkları haksızlıklardan dolayı geldiklerini bilmiyorlar.herşeyden önemlisi Ahiret.illa dünyada birşeylerin yaşanması gerekmiyor.hayırlısı.
canım benim sende drlardan çekmişsin ama şimdi iyisin diğilmi rabbim hpimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin in
aslı gökçem yazım gülüm dün arkadşimdan kötü haber aldım hamileydi ve kanamı olmuş dr kötü ameliyat ettiği için artık çocuk sahibi olmıycanı öğrenmiş ve şimdi depresyon tedavi görmeye başlamı eşi dr a dava açmiş ama bu neyi değiştiricekki ...
orası öyle canım ama yinede insan etkileniyor.bu kadar bahstmişken rüyamıda anlatayım;
rüyamda yağmur yağıyordu bende kevse suresini okuyordum.uyandım gerçekten yağmur yağıyordu,bende kevser suresini okudum.
kevse duresini rüyada okumanın yorumuna baktığımda çocuk olmaz diyordu.bakacağım tuttu işte.hayra yoralım hayır olsun.
yok tatlım ya ne siniri..sinirli olsa ben gitmem ki..hiç tahammül edemem öyle tiplere..bi de sinirlendiğine sinirleneceğine pişman olur valla..bi daha salavatla sinirlenir..sinir yaparım onu🙂 çok normal bi insan..git tontişim nasılsa çalışmıyosun galiba..vaktin de var..bu işler önemli işler..biraz zahmetli olur ama hiç olmazsa güvenilir ellerde olursun..dediğine inanılır yani..
ay sorma üzerimde karabulutlar dolaşıyor resmen, ilaçlar iyi geliyor derken dün akşam evde gene düştüm 😛iha:😛iha: şimdi ilk günkü gibi ağrıyor yine. kurşunmu döktürsem napsam 😛😛😛
😛iha: kaseler çatlamıyomuş kızlar esniyomuş sadece bunu öğrendim bu sayede.... ama nasıl bi sakarlıktır anlamadım gitti, herşeymi üst üste gelir ya bahtsız bedevi modundayım şu sıralar...