Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yazım gülüm ordaki drlara söle ayşegül sinirleniyomuş de bana hemen bakıcak muayene edicekmişiniz de

arkadaşlar hatırlarsanız çoğu kez anlattım yanlış tedaviler yüzünden başıma gelenleri.iyi 1 doktor bulmak çok zor.3 aylık evliyken hamile kalmıştım ve düşükle sonuçlandı.ama garip olan doktor adetin geçikmiş sancıların bundan dedi.kanamam kesilmeyince tekrar gittim.açıklama yapmadı ama düşükten sonra kullanılması gereken ilaçlar verdi.biz tabi bunu başka 1 doktordan öğrendik.bunun üstüne daha ne yanlış tedaviler.
hatta gittiğim doktorun biri sürkli 1 kanalda programa çıkıyor,eşim her gördüğünde adamı çoooooook kızıyor,öfkeleniyor.

kız sakin ol , ben değilim o rüyayı görennn 🙂 ilahi ...

canım şehnaza katılıyorum bak ben bizşm dr. la bir gebelik geçirdim Allahıma şükür hiç sorun yaşamadım ,etraftan hep acaip şeyler duydum ben yaşamadım benim özel sağlık sigortam vardı o zamanda , benden gereksiz hiçbir şey istemedi ,arkadaşlara hep gereksiz şeyler yaptı dr. ları

AH CANIM BENİM SEN BÖYLE DR. DAN MEMNUN OLUNCA BEN DE MUTLU OLUYORUM , PEK KİMSEYE REFERANS OLMAM BEN KOLAY KOLAY AMA DEDİĞİM GİBİ, BİZİM DR. BİTANE 🙂

iyiim canım sen nasılsın pekii moralini hep yüksek tut...

noldu hayatım ne haberi aldın..

canım benim sende drlardan çekmişsin ama şimdi iyisin diğilmi rabbim hpimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin in

Canim sen dun ne haberi aldin??

aslı gökçem yazım gülüm dün arkadşimdan kötü haber aldım hamileydi ve kanamı olmuş dr kötü ameliyat ettiği için artık çocuk sahibi olmıycanı öğrenmiş ve şimdi depresyon tedavi görmeye başlamı eşi dr a dava açmiş ama bu neyi değiştiricekki ...