Hmm anladim canim.. demekki ilk asilama yapan yer senin rahimin inceldigini bile bile asilamayi yapti yani?.. neyse onlari Allaha havale edelim bilerek yapiyorlarsa canim..
peki dogustan ince olup olmadigini muayene yaptiklari zaman anlayabilirlermi? ben TR'ye geldigim zaman adetimin 3. gunu gitmistim ya doktora o zaman bakmisti eger oyle birsey olsa anlarmiydi?
tatlım rahim kalınlığı regl döngüsünün günlerine göre değişiyor..siklusun her anında aynı kalınlıkta olmuyor..her devrede değişiyor ama doktor olan insanın her devrede ne kalınlıkta olması gerektiğini bilmesi lazım..benimki öküz olduğu için ya bakmadı ya da baktığı halde para kazanmak için yaptı..her ikisiyse de iğrenççç
YAZGÜLÜ
canım.. o ilacın etkisiyle normal kalınlıkta olan rahim geçici olarak inceliyor..yani mesela benimki geçen ay normal kalınlıktaydı..bu ay ilacın etkisiyle incelmiş..yani bir daha kullanmazsam yine kalınlaşacak..yoksa evvelden beri ince değildi yani..ayrıca eğer rahmin doğuştan inceyse bunun bildiğim kadarıyla tedavisi yok ve bebek tutma ihtimali de son derece düşük
özel doktora mı gidiyosun tüp için?? özele gidiyosan lütfen bizimkine gel..çünkü kesinlikle güvenilir bir insan..beni DESEN tanıştırdı ve ben söylüyorum gerçekten güvenilir..bak ben bu yaşıma kadar bir sürü doktor gördüm güven bana..gel bi konuş en azından
ayyy canlarımm ya bugün herkes ayrı bi sıkıntıdaa kıyamam ben sizlere.. hçbirşeyi kötüye yorumlamak kötü düşünmek yokk.. dua edelim herşey rabbimin izniyle güzel olcak canlarımm... hepimizin bebekleri birgün gelicek... üzülmek yokk kendinizi yıpratmayın.. ben bu ay hiç düşünmüyorum hesaplama bile yapmicam..sizleri sewiorummm ağlamayın bidaha olurmuu... ayşegülüm sakın ağlammmaaa
hangi doktora gittiysem tek söyledikleri şey yüksek moral.hayırlısı.
1'de bende çevre baskısı çok yoğun.baktım olacak gibi değil.ne derlerse desinler duymuyorum.bilmeden haşa Allah'ın takdirine karışıyorlar.
evet canım ama herkeste aynı etkiyi yapacak diye bişi yok bende yaptı..benim kızdığım bunu bile bile daha önceki doktorun aşılama yapıp beni boşuna ümitlendirmesi ve üzmesi..ama bana bu ay aşılama yapılacaktı..doktorum hayır rahmin ince tutmaz bir daha ki ay başka ilaç kullanıp öyle yapalım boşuna aşılama yapmam dedi..insan işte..o da yapıp parasını kazanabilirdi..ama öbürü yaptı canım
tatlım rahim kalınlığı regl döngüsünün günlerine göre değişiyor..siklusun her anında aynı kalınlıkta olmuyor..her devrede değişiyor ama doktor olan insanın her devrede ne kalınlıkta olması gerektiğini bilmesi lazım..benimki öküz olduğu için ya bakmadı ya da baktığı halde para kazanmak için yaptı..her ikisiyse de iğrenççç
işde benimde sinir olduğum durum bu bazı drlar tenzih ediyorum ama bazıları ya para kazanmak için yada bilmediklerinden bize zarar verebiliyorlarcanım bitane arkadaşım vardı bebeğini düşürüyomuş dra gitmiş ve alınması lazım demiş ve gıcık dr kza öyle zara vermiş gi şimdi hangi dra gitse senin çocuğun olmaz artık diyo odr seni kötü ameliyat etmiş onba dava bile açabilirsin demiş arkadaşim büyük bir depresyon geçiriyo şimdi eşi dr dava açmiş ama buneyi değiştiricekki ya kızlar ben çok korktum rabbim bizi böyle insanlardan uzak eylesin
bitanem ben umutsuz diğilim ama doğru düzgün güvenilir bir dr bulamıyorum buda beni sinir ediyo oyüzden mutsuzum herşey rabbimin elinde o nederse o olur üzülmek çare diğil ama drlardan yana çok şanzızım ben yaaa
Kiyamam sana.. fistigim benimde durumum farksiz sayilmaz.. sen guvenilir bulamiyorsun ben hic bulamiyorum :-( Bak Sehnazim ve Desenim insallah guzel yonlendirirler seni iyi bir doktora..
Anladim canim.. insallah oyle birsey yoktur bende..
evet amacinda boyle kotu birsey varsa hakkini helal etmezsin canim.. eger gercekten fark etmediysede yapacak birsey yok en azindan kurtuldun simdi ne guzel..
ayyy canlarımm ya bugün herkes ayrı bi sıkıntıdaa kıyamam ben sizlere.. hçbirşeyi kötüye yorumlamak kötü düşünmek yokk.. dua edelim herşey rabbimin izniyle güzel olcak canlarımm... hepimizin bebekleri birgün gelicek... üzülmek yokk kendinizi yıpratmayın.. ben bu ay hiç düşünmüyorum hesaplama bile yapmicam..sizleri sewiorummm ağlamayın bidaha olurmuu... ayşegülüm sakın ağlammmaaa
özel doktora mı gidiyosun tüp için?? özele gidiyosan lütfen bizimkine gel..çünkü kesinlikle güvenilir bir insan..beni DESEN tanıştırdı ve ben söylüyorum gerçekten güvenilir..bak ben bu yaşıma kadar bir sürü doktor gördüm güven bana..gel bi konuş en azından
hangi doktora gittiysem tek söyledikleri şey yüksek moral.hayırlısı.
1'de bende çevre baskısı çok yoğun.baktım olacak gibi değil.ne derlerse desinler duymuyorum.bilmeden haşa Allah'ın takdirine karışıyorlar.
evet canım ama herkeste aynı etkiyi yapacak diye bişi yok bende yaptı..benim kızdığım bunu bile bile daha önceki doktorun aşılama yapıp beni boşuna ümitlendirmesi ve üzmesi..ama bana bu ay aşılama yapılacaktı..doktorum hayır rahmin ince tutmaz bir daha ki ay başka ilaç kullanıp öyle yapalım boşuna aşılama yapmam dedi..insan işte..o da yapıp parasını kazanabilirdi..ama öbürü yaptı canım