çıkmadan 1 bilgi vereyim.geçenlerda okumuştum.hamileliği düşünen bayanların,kendilerini üşütmemeleri,acı ve ekşi tarzı şeyler yememeleri gerektiği.hayırlısı olsunçdikkat etmekte fayda var.
iyi akşamlar arkadaşlar listede değildim ama 1.5 sene bekleyişimden sonra bu sabah bende hamileliğimi öğrendim 7 yaşında 1 oğlum var rabbim hepinize yaşatsın bu güzel duyguları inş
merhaba naz aramıza hoşgeldin ve gelir gelmez ne güzel bir haber verdiiiinn 🙂
hayırlı olsun tebrik ederim, allah sağlıkla kucağınıza verir inşallah... veeee darısı bizlerin başına inşallah.
amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn sağol.
hımm kayınvalideciğinde yemektesiniz o zaman 🙂 puan ver kız gitmişken 🙂
ayyyy uyanmak en zoruydu ama hemen adapte olabildim neyse ki, tatil dönüşü çooookkk zor oldu ama 1 ders sonra alıştım napayım alışmak zorundayım, ondan hiç mızlamadım 🙂
hımm kayınvalideciğinde yemektesiniz o zaman 🙂 puan ver kız gitmişken 🙂
ayyyy uyanmak en zoruydu ama hemen adapte olabildim neyse ki, tatil dönüşü çooookkk zor oldu ama 1 ders sonra alıştım napayım alışmak zorundayım, ondan hiç mızlamadım 🙂
evet canım yemekteyız gorumcem gelmıs zıyarete gıdıyoruz daha dogrusu.espirinde guzel olmus kıssss😛iha:bayıldım yemekte ve puan ver yanı.....olsun canım ya meslegın guzel ayrıca hem de ıngılızceeee bı ara cok takmıstım bende o bolume ama olmadı tabıııı:laugh: