M mrs m. Daimi Üye Üye 8 Şubat 2010 #35.701 ranagül' Alıntı: hoşbulduk canım.hayırlı haber duymak güzel oldu. Genişletmek için tıkla ... evet eveeettt... inşallah bizler de böyle güzel haber verebiliriz.
ranagül' Alıntı: hoşbulduk canım.hayırlı haber duymak güzel oldu. Genişletmek için tıkla ... evet eveeettt... inşallah bizler de böyle güzel haber verebiliriz.
esmos Hamiş Melek 8 Şubat 2010 #35.702 mrs m.' Alıntı: merhaba hoşgeldin, sen de hoşgeldin ranagül... evet pek kimse yok ama hayırlı haber var eliften 🙂 Genişletmek için tıkla ... hosbulduk canimkeske hep böyle hayirli haberler duysak
mrs m.' Alıntı: merhaba hoşgeldin, sen de hoşgeldin ranagül... evet pek kimse yok ama hayırlı haber var eliften 🙂 Genişletmek için tıkla ... hosbulduk canimkeske hep böyle hayirli haberler duysak
ranagül Üye Üye 8 Şubat 2010 #35.703 mrs m.' Alıntı: evet eveeettt... inşallah bizler de böyle güzel haber verebiliriz. Genişletmek için tıkla ... inşaallah canım inşaallah.ama imtihan ne diyelimki esmos' Alıntı: hosbulduk canimkeske hep böyle hayirli haberler duysak Genişletmek için tıkla ... inşaallah hep duyarız,kendimizinkinide söylemek nasip olur inşaallah,hayırlısıyla.
mrs m.' Alıntı: evet eveeettt... inşallah bizler de böyle güzel haber verebiliriz. Genişletmek için tıkla ... inşaallah canım inşaallah.ama imtihan ne diyelimki esmos' Alıntı: hosbulduk canimkeske hep böyle hayirli haberler duysak Genişletmek için tıkla ... inşaallah hep duyarız,kendimizinkinide söylemek nasip olur inşaallah,hayırlısıyla.
esmos Hamiş Melek 8 Şubat 2010 #35.704 ranagül' Alıntı: inşaallah canım inşaallah.ama imtihan ne diyelimki inşaallah hep duyarız,kendimizinkinide söylemek nasip olur inşaallah,hayırlısıyla. Genişletmek için tıkla ... amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin insallah
ranagül' Alıntı: inşaallah canım inşaallah.ama imtihan ne diyelimki inşaallah hep duyarız,kendimizinkinide söylemek nasip olur inşaallah,hayırlısıyla. Genişletmek için tıkla ... amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin insallah
ranagül Üye Üye 8 Şubat 2010 #35.705 2 gündür soruyorum ama, bal-çörekotu-tarçın kullanımı nasıl oluyor.
ranagül Üye Üye 8 Şubat 2010 #35.707 esmos' Alıntı: benim bilgim yok malesef canim Genişletmek için tıkla ... canın sağolsun.buara bitkilere taktım.1'de bunları deneyelim bakalım.
esmos' Alıntı: benim bilgim yok malesef canim Genişletmek için tıkla ... canın sağolsun.buara bitkilere taktım.1'de bunları deneyelim bakalım.
M mrs m. Daimi Üye Üye 8 Şubat 2010 #35.708 ranagül' Alıntı: 2 gündür soruyorum ama, bal-çörekotu-tarçın kullanımı nasıl oluyor. Genişletmek için tıkla ... canım ben de duymuştum ama miktarlarını bilmiyorum. umarım bilen biri denk gelir. hiç bilene rastlamazsan kafana göre karıştır.
ranagül' Alıntı: 2 gündür soruyorum ama, bal-çörekotu-tarçın kullanımı nasıl oluyor. Genişletmek için tıkla ... canım ben de duymuştum ama miktarlarını bilmiyorum. umarım bilen biri denk gelir. hiç bilene rastlamazsan kafana göre karıştır.
esmos Hamiş Melek 8 Şubat 2010 #35.709 ranagül' Alıntı: canın sağolsun.buara bitkilere taktım.1'de bunları deneyelim bakalım. Genişletmek için tıkla ... insallah faydasini görürsün canim
ranagül' Alıntı: canın sağolsun.buara bitkilere taktım.1'de bunları deneyelim bakalım. Genişletmek için tıkla ... insallah faydasini görürsün canim
yns_ysmn Hamiş Melek 8 Şubat 2010 #35.710 ranagül' Alıntı: 2 gündür soruyorum ama, bal-çörekotu-tarçın kullanımı nasıl oluyor. Genişletmek için tıkla ... canım bende bu ay yaptım 1 tatlı kaş.bal, 1tat.kaşığı tarçın,1tat.kaşığı çörekotu 3ünü karıştırıyorsun adetin 3.gün sabah akşam açkarnına yemeye başlıyosun adetin 12.gününe kadar devam ediyorsun inşallah faydasını görürsün canım🙂
ranagül' Alıntı: 2 gündür soruyorum ama, bal-çörekotu-tarçın kullanımı nasıl oluyor. Genişletmek için tıkla ... canım bende bu ay yaptım 1 tatlı kaş.bal, 1tat.kaşığı tarçın,1tat.kaşığı çörekotu 3ünü karıştırıyorsun adetin 3.gün sabah akşam açkarnına yemeye başlıyosun adetin 12.gününe kadar devam ediyorsun inşallah faydasını görürsün canım🙂