Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

gülüm benim hemen kötüyü düşünme dr lar en kötüsünü söyleyip insanları endişe de bırakmaya severler bence sende hiç bişi yok bak görüceksin beni nasılda korkuttular sana şimdi anlatmaya bile korkarım oyüzden bence sende bişi çıkmıycak inş rabbim yardımcın olsun

canım benim allah tamamına erdirsin inş darısı başımıza

tekrar tebrik edrim, gözünüz aydınn...

inş. canım çok saol...

arkadaşlar benim bugün çok işim var yarın çok misafirim gelicek ve hazırlık yapmam lazım çıkmadan önce sizinle bişey paylaşmak istiyorum.
son adetimden sonra bi gece rüyamda bi kadın gelip bana 'ben sana demedimmi fatiha suresini okursan hamile kalıcaksın diye neden okumuyosun dedi'çok etkilendim bu sureyle ne alaka diye düşündüm ama sonra fatiha suresinde bir ayette Allahım yalnız sana ibadet eder yalnız senden yardım isteriz buyurmuş Allah.bunu hatırladım ve her namazımdan sonra fatiha suresini okuyup rabbimden bana kendi katında salihlerden hayırlı bir evlat vermesini istedim ,Allahım yalnız senden istiyorum beni boş geri çevirme dedim ve rabbim dualarımı kabul etti beni bebişimle müjdelendirdi.
güzellerim hemen hemen herkesin bildiği çok basit ama çok özel bir dua belki sizlerde denersiniz hamiş kalırsınız diye paylaşmak istedim.Allah kimseyi aratmasın herkese gönlünden geçeni versin

öncelikle sana kolay gelsin, misafirlerini güzel ağırla 😀 dular çok önemli Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin inş.

bitanem kolay gelsin fazla yorma kendini ani hareketlerden kaçın paylaşimin için çok saol sende dua etbize inş bizde faza beklemeden hayırlısıyla hamiş oluruzz..

bitanem kolay gelsin fazla yorma kendini ani hareketlerden kaçın paylaşimin için çok saol sende dua etbize inş bizde faza beklemeden hayırlısıyla hamiş oluruzz..

öncelikle sana kolay gelsin, misafirlerini güzel ağırla 😀 dular çok önemli Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin inş.

amiinnnn.çok teşekkür ederim merak etmeyin bebişimi daha yeni buldum kaybetmeye niyeti yok misafirlerim için elimden gelenin en iyisini yapıcam bu mutlulukla🙂🙂
sizlere iyi günler