Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

saolun gayet iyiyim. şimdilik olumlu bi gelişme yok ayşegül. 17 sinde kolposkopi çekilecek smeer de bi hücreye rastlandı, merakla bekliyorum o günü.

canım benim inş hiç bişey çıkmaz sen bol bol dua et gülüm bizde ederiz rabbim gönlünde geçen bütün hayırlı dileklerini kabul etsin inş

canım benim iyice düşün ve verdiğin karardan pişmanlık duymuycanı düşünüyosan bırak içinden geldiği gibi yaşa sonuçta hayat 1 defa geliyoruz ve bu genç günlerimiz pek çabuk geçyo o yüzden maddi bir sorununuz yoksa çalışmakta istemiyosan çalışma

saol ayşegül, sıkmamaya çalışıyorum ama ascus diye bi hücre buldular smeer de netten baktım , rahim ağzı kanserine kadar gidebiliyormuş, araştırmayı bıraktım beklemedeyim ama ne zaman kafamda bi boşluk olsa anında o düşünceyle doluyor. şuan için beklemekten başka çare yok ve düşünmemeye çalışmaktan 😕

oyle canım yorgun hıssedıyorum kendımı zaten bebek de olursa eger enınde sonunda bırakcam zaten ısyerı evımede uzak zaten gıdıp gelırken sorun olmasın dıye yanı.bakalım dusunme asamasındayım hayırlısı olsun

beynın olumsuz bıseye yonelmesın tatlım ıyı ve olumlu dusun neolur....kadın olmak cok zor yaaa ama allahım onun caresınıde verır ınsallah ıyı sonuclar alırsın

[sıze=3]canlarım hepinize güzel dilekleriniz ve listeye beni eklediğiniz için çok teşekkür ederim şubat ayının ilk hamişi olmuşum inşallah sizlerde en kısa zamanda hamiş kalırsınız canlarım.[/sıze]
[sıze=3]belirtilerim :[/sıze]
[sıze=3]sürekli uyku hali [/sıze]
[sıze=3]sık çişe çıkma[/sıze]
[sıze=3]karnımda ve kasıklarımda hafif batmalar[/sıze]
[sıze=3]belimde hafif ağrı[/sıze]
[sıze=3]nadiren baş dönmesi[/sıze]
[sıze=3]bide kirpiklerim artık çapraz oldu 🙂🙂[/sıze]

ılk bebıs degılmı tatlım?ne zamandır denıyodunuz pekı?